Consumul de tequila te poate ajuta să slăbești. Studiu

Deși este cunoscut faptul că băuturile alcoolice aduc multe calorii goale în organism, un nou studiu a descoperit o legătură între tequila și pierderea în greutate.
Aceasta este o veste importantă pentru iubitorii acestei băuturi și pentru practic oricine intenționează să o consume în timpul vacanțelor. 

Legătura dintre tequila și pierderea în greutate


Potrivit American Chemical Society, care a studiat efectele tequilei asupra nivelului de glucoză din sânge, zaharurile găsite în planta din care se face tequila pot ajuta la scăderea zahărului din sânge. Zaharurile care există în mod natural în planta de agavă sunt numite agavine. Nu ar trebui confundate cu siropul de agave, deoarece nu sunt digerabile și nu vor crește nivelul de zahăr din sânge.

În timpul studiului, cercetătorii au descoperit că șoarecii de laborator care au urmat o dietă standard și apoi au băut apă cu agavine adăugate au ajuns să mănânce mai puțin în general și au avut un nivel scăzut de zahăr din sânge decât cei care nu au consumat agavine.
Mai mult, șoarecii care consumă agavine au produs de asemenea un hormon numit GLP-1, care menține sațietatea și produce insulină, determinând cercetătorii să creadă că agavinele ar putea fi benefice pentru persoanele cu diabet zaharat de tip 2 sau care se luptă cu problemele de scădere în greutate.

Nu ar trebui să începi acum să bei foarte mult, dar un shot de tequila ar putea să sune îndrăzneț pentru persoanele care vor să slăbească. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod