Cinci motive pentru a consuma zilnic cereale

Esti o femeie activa si zilnic antrenata in caruselul obligatiilor carora trebuie sa le faci fata, atat la serviciu, cat si in viata personala. Prin urmare, este important sa ai grija de tine, alimentandu-te in mod corect si avand grija ca hrana sa contina cat mai multe elemente nutritive. Ca sa nu mai spunem ca se apropie vara si ti-ai dori cat mai des o gustare racoritoare, cu ajutorul careia sa infrunti mai usor canicula. Si nu uita de silueta, pe care doresti sa o mentii armonioasa! Pentru toate aceste obiective, ai la indemana o solutie pe cat de simpla, pe atat de eficienta: cereale pentru mic dejun.


Mic dejun rapid de preparat

Cu siguranta, ti se intampla adesea ca dimineata sa renunti la micul dejun, spunandu-ti ca nu ai timp si ca iti vei lua o gustare in drum spre serviciu. Probabil nu faci nici acest lucru, asa incat lucrezi cel putin pana la pranz fara a fi mancat nimic - fapt foarte daunator pentru randamentul tau, capacitatea de concentrare si, nu in ultimul rand, pentru sanatatea ta. De aceea, iti sugeram ca in fiecare dimineata sa-ti pregatesti cate un bol cu cereale cu lapte sau iaurt, pe care, optional, le poti combina cu fructe sau dulceata.
Te asiguram ca pregatirea acestui mic dejun nu-ti va "rapi" mai mult de 5 minute, iar efectul va fi extraordinar.

Supliment de energie in perioada calduroasa

In anotimpul calduros, ai deseori momente in care simti ca esti epuizata, canicula te copleseste si organismul tau are nevoie de fiecare strop de energie pentru a face fata acestei perioade. Aceasta cu atat mai mult cu cat trebuie sa fii in forma maxima la serviciu, dinamica si gata sa rezolvi orice problema si sa-ti asumi noi responsabilitati. Nu-i nimic - tot cerealele sunt raspunsul acestei probleme.


Produsele obtinute din cereale contin vitamine, fibre, fier si calciu. Vitaminele din cereale maresc energia si puterea organismului. Fibrele scad colesterolul, fluidizeaza traficul intestinal si ajuta la stabilirea unei diete echilibrate. De asemenea, cerealele sunt bogate in calciu, element important pentru intarirea oaselor, si fier, esential pentru sistemul imunitar.

O gustare racoritoare

Dimineata, cand soarele te previne deja ca va urma o zi caniculara, te simti coplesita si lipsita de energie. Ce-ar fi sa consumi un mic dejun racoritor? Combina cerealele delicioase cu lapte rece sau cu iaurt si vei savura, in afara de gustul delicios, un mic dejun revigorant, care iti va conferi energia necesara intregii zile.


Cerealele te ajuta sa ai o silueta armonioasa

Pentru a te alimenta corespunzator, dar in acelasi timp a-ti mentine si silueta, iti recomandam sa consumi zilnic cereale Nestl
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod