Cereale in vacanta - reteta unui concediu minunat

A venit vara si concediul, care ti s-a parut de-a lungul anului numai un vis frumos, este din ce in ce mai aproape. Indiferent daca ai ales muntele, marea, o excursie pe meleaguri straine si asa mai departe, stii ca, pentru a te bucura de aceste zile si a-ti reincarca bateriile, este esential sa ai o alimentatie corecta, echilibrata si bogata in elemente nutritive. Dar, in acelasi timp, trebuie sa fie si variata, pentru a-ti putea incepe ziua cu un zambet. Cerealele pentru micul dejun reprezinta o solutie foarte buna.


Cerealele sunt delicioase si reprezinta un aliment ideal pentru micul dejun. Sunt gustoase, usor de preparat si disponibile in cele mai diverse forme si arome. Atat tu, cat si sotul si copiii tai, veti fi incantati sa le savurati in fiecare dimineata.

Daca ati plecat in concediu ca turisti independenti, ai de ales: fie luati micul dejun la un local in oras, fie la restaurantul hotelului, fie il pregatesti tu insati, in camera. In toate cele trei variante, cerealele reprezinta cea mai comoda si eficace alegere.


Dincolo de faptul ca vor conferi organismului elementele nutritive necesare (sunt bogate in vitamine, fibre, fier, calciu si magneziu), cerealele se prepara rapid - asa ca nu va fi nevoie sa asteptati prea mult pregatirea mesei, in detrimentul altor plimbari si activitati propuse pentru ziua respectiva - si, pe langa acest lucru, organismul tau va avea energia necesara. Da, si pentru a te relaxa e nevoie sa te simti in forma si plina de energie!

Daca pregatesti micul dejun in camera, iti pot oferi si mai multe argumente de a opta pentru cereale.
Se prepara rapid si nu ai nevoie sa cumperi multe de la supermarket - doar cereale si iaurt (sau lapte rece, daca preferi). Mai adauga niste fructe de sezon si sunteti gata pentru o noua zi plina de intamplari minunate si senzatii inedite!

De fapt, este recomandabil sa iei un mic dejun racoros, pentru ca, probabil, va urma o zi calduroasa si este bine sa-i oferi organismului tau cat mai multa energie. Tine cont si de un alt aspect, poate prea putin important, dar care nu trebuie neglijat - pregatind cereale, nu va trebui sa muncesti prea mult nici pentru a pregati masa, nici pentru a face curatenie dupa aceea...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod