Shake-uri pentru slabit

Cele mai bune 5 shake-uri naturale care te ajută să slăbești

 

2. Shake cu unt de arahide natural și fructe de pădure

Untul de arahide, fructele de pădure și spanacul poate să-ți sune a combinație ciudată, însă aromele lor se combină perfect ca să obții un shake plin de vitamine. 

Amestecă în blender: 1/2 banană, 1/2 ceașcă cu fructe de pădure congelate (afine, zmeură, coacăze, mure), 1 lingură cu unt de arahide natural, 1 lingură cu semințe de chia, 2 cești cu spanac proaspăt plus laptele dorit (vegetal sau de vacă).

Acest shake va furniza: 286 de calorii, 34 grame de carbohidrați, 10 grame de proteine și 14 grame de grăsimi. 


3. Shake cu avocado și cacao

 
Dacă poftești la ceva dulce și cu ciocolată, poți să încerci acest shake delicios care nu îngrașă. Avocado furnizează grăsimi bune și fibre care fac pielea strălucitoare, cacaua are un conținut bogat în antioxidanți, iar semințele de chia furnizează calciu, grăsimi bune și proteine.
Prin urmare, acest smoothie poate să fie o combinație sănătoaă și delicioasă. 

Amestecă în blender: 1/2 avocado, 1/2 ceașcă cu apă de cocos sau apă, 1 ceașcă cu lapte de migdale fără zahăr, 1 lingură cu pudră de cacao, 1 măsură cu pulbere proteică, 1 lingură cu semințe de chia, 1 lingură cu miere de albine și gheață.

Acest shake va furniza: 290 de calorii, 21 grame de carbohidrați, 27 grame de proteine și 11 grame de grăsimi. 



4. Shake verde cu spanac și ananas

 
Acest shake combină iaurtul grecesc care furnizează proteine cu rodia și ghimbirul care au puternic efect antiinflamator. 

Amestecă în blender: 3/4 ceașcă cu iaurt grecesc, 1/4 ceașcă cu suc de rodie, 1/2 ceașcă cu struguri albi, 1 ceașcă cu ananas proaspăt, 1 ceașcă cu spanac frunze, o bucată de ghimbir și 1 lingură cu fistic.

Acest shake va furniza: 170 de calorii, 22 grame de carbohidrați, 13 grame de proteine și 5 grame de grăsimi. 


5. Shake cu mango și pulbere de matcha (ceai verde)

 
Pulberea de ceai verde matcha este arma secretă din acest smoothie, deoarece este bogată în antioxidanți, are proprietăți anticancerigene și ajută la slăbit. 

Amestecă în blender: 1 ceașcă cu frunze verzi, 3 linguri cu semințe de cânepă decorticate, 1/2 ceașcă cu apă de cocos, 1 banană congelată, 1/2 avocado, 1 ceașcă cu mango, zeama de la o lime, 1 linguriță cu pulbere matcha și gheață.

Acest shake va furniza: 386 de calorii, 47 grame de carbohidrați, 13 grame de proteine și 18 grame de grăsimi. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod