Cel mai tare cuplu! Au slăbit împreună 177 de kilograme și sunt de nerecunoscut

După ce medicii i-au avertizat că pot să moară dacă nu slăbesc, cei doi s-au motivat unul pe celălalt și au reușit să scape de 177 de kilograme împreună.
Când s-au cunoscut, Chantelle și Grant aveau deja o problemă cu greutatea, cântărind 127 și respectiv 178 de kilograme, scrie Ntd.tv Însă, odată ce s-au mutat împreună, plăcerea lor de a mânca i-a adus în pragul unui dezastru, deoarece s-au îngrășat și mai mult. Medicii i-au avertizat pe amândoi că dacă nu reușeșsc să slăbească pot să moară, astfel că cei doi au găsit motivația și voința de a scăpa împreună de 177 de kilograme. 

”Grant a avut mereu o problemă cu alimentația, iar împreună ajunseserăm să facem o echipă înrgozitoare.
Totul a căpătat proporții după ce ne-am mutat împreună. Obișnuiam să comandă mâncare de două ori pe zi și să ne răsfățăm cu gustări imense pline de ciocolată și cu produse grase de patiserie. Mâncatul împreună era un fel de ritual al nostru care ne aducea multă plăcere. Ne bucura atât de tare încât am luat până și decizia de a cumpăa un frigider mai spațios ca să ne încapă toată mâncarea”,
explică Chantelle. 

Astfel că nu este de mirare că un asemenea apetit a condus la obezitate morbidă.
”Într-o zi pe când stăteam la birou am ațipit și am simțit o stare de leșin. Am fost atât de șocată încât am mers imediat la medicul meu ca să-mi prescrie un tratament. Însă, medicul mi-a spus că nu era nimic altceva de făcut și că trebuie neapărat să slăbesc dacă nu vreau să mor”, a povestit Chantelle despre momentele critice în care a luat decizia de a slăbi.

Acesta a fost un semnal de alarmă pentru amândoi, astfel că au luat decizia de a slăbi împreună pentru a se motiva unul pe celălalt.
Cei doi și-au schimbat stilul de viață, au făcut operație de bypass grastric și au renunțat definitiv la fast-food și dulciuri procesate. Au inclus în dieta lor smoothie-urile sănătoase și nutritive în locul dulciurilor și a patiseriilor, iar transformarea lor este una spectaculoasă. 

Împreună, cei doi au dat jos 177 de kilograme și sunt foarte fericiți că au reușit să slăbească. ”Când privesc în urmă la tot efortul pe care l-am depus mă simt foarte norocoasă că te-am avut alături și mi-ai dovedit cât de mult mă iubești.
Acest experiment ne-a schimbat total pe amândoi atât fizic cât și mental și emoțional. Sunt cât se poate de mândră de amândoi!”
, a declarat Chantelle pe pagina sa de Instagram.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod