Ce trebuie să mănânci în funcție de grupa sanguină

Există o corelaţie între grupa de sânge pe care o ai şi alimentele potrivite pentru siluetă şi sănătate. Vezi ce trebuie să mănânci în funcție de grupa sanguină!
S-a demonstrat că grupa sanguină ne afectează sănătatea, personalitatea şi trebuie să ţinem cont de ea atunci când facem alegerile alimentare. Există chiar şi o dietă în funcţie de grupa sanguină pe care o ai, dezvoltată de Dr. Peter J. D'Adamo. Potrivit specialistului, iată ce trebuie să mănânci în funcţie de grupa sanguină:


Ce să mănânci dacă ai grupa A


Dacă te regăsești în această grupă, ești cel mai probabil un individ blând și plin de compasiune, genul care aparent este calm, dar la interior este măcinat de anxietate. Chiar dacă nu te exteriorizezi prea mult, ești o prietenă de nădejde și un bun ascultător.

Potrivit specialistului, aceste persoane au de suferit dacă exlud din dieta lor fructele, legumele şi carnea.
Trebuie să consume produse proaspete ca să-şi întărească sistemul imunitar.


Ce să mănânci dacă ai grupa B


Ai un potenţial enorm de a fi un om flexibil, te pricepi să intuiești ce vor cei din jur, știi să descifrezi gesturi, așa că ai mare încredere în tine și bine faci.

În privinţa alimentaţiei, aceste persoane sunt foarte curajoase şi pot să mănânce aproape orice, de la porumb, la seminţe de susan, linte, pui, alune, hrişcă, roşii şi seminţe de chia. Metabolismul lor este destul de alert şi corpul reuşeşte să ardă rapid grăsimile atunci când au o dietă echilibrată şi variată.


Ce să mănânci dacă ai grupa AB


Aceste persoane sunt puternice, raționale și iubesc libertatea. Nu se îngrijorează pentru nimicuri și pot gestiona schimbări din viața lor fără agitație emoțională.


Se pare că aceste persoane au o aciditate mică în stomac, iar faptul că le place să consume multă carne favorizează îngrăşarea. Potrivit specialistului, aceste persoane ar trebui să consume mai puţină carne, deoarece se pot confrunta adesea cu probleme digestive.


Ce să mănânci dacă ai grupa 0


Aceste persoane au o aciditate mare în stomac, astfel că pot să digere cu uşurinţă chiar şi alimentele bogate în grăsimi şi proteine. Potrivit specialistului, aceste persoane trebuie să limiteze consumul de carbohidraţi simpli.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod