Bauturi pentru slabit

Ce să bei ca să arzi rapid grăsimile?

Kilogramele în plus cu care ai rămas după Sărbători se pot da jos foarte uşor dacă incluzi în dietă aceste patru băuturi care te ajută să arzi rapid grăsimile.
Ingredientele pe care le foloseşti în sucurile pe care le prepari acasă trebuie alese cu atenţie. De aceea îţi propunem patru băuturi pe care te poţi baza dacă vrei să slăbeşti, deoarece au proprietatea de a arde rapid grăsimile. Alege varianta care este pe gustul tău, introdu în rutina zilnică exerciţiile fizice, acordă o atenţie sporită alimentelor pe care le consumi şi vei constata că nu este atât de greu să scapi de kilogramele în plus.

Iată ce să bei ca să arzi rapid grăsimile:

1. Smoothie verde

Este o băutură pe care este recomandat să o consumi cu o jumătate de oră înainte de micul dejun. Acest smoothie stimulează detoxifierea colonului, iar sistemul digestiv va funcţiona mai bine pe tot parcursul zilei.
Pentru a-l prepara ai nevoie de: o jumătate de felie de ananas proaspăt, un castravete, un băţ de ţelină apio, o bucată mică de ghimbir, un pumn de frunze de spanac (sau pulbere de spirulină/iarbă de grâu) şi puţină lămâie.


2. Grepfrut cu oţet din cidru de mere

Acest amestec care este foarte uşor de preparat reglează glicemia, elimină toxinele şi stimulează arderea grăsimilor. Se bea câte un pahar din aceste amestec înainte de fiecare masă principală.

Pentru a prepara aceste amestec ai nevoie de: o ceaşcă cu suc stors de grepfrut, 1 lingură cu oţet din cidru de mere şi o ceaşcă cu ceai de mentă.
Se combină ingredientele.


3. Seminţe de chia cu apă şi lămâie

Seminţele de chia sunt excelente pentru detoxifierea corpului, favorizând eliminarea eficientă a toxinelor. De asemenea, ele favorizează arderea grăsimilor şi te ajută să scapi de kilogramele în plus atunci când sunt combinate cu sucul de lămâie. Pentru a obţine această băutură pe care este bine să o consumi în fiecare dimineaţă ai nevoie de: o linguriţă cu seminţe de chia, sucul de la o jumătate de lămâie şi un pahar cu apă călduţă.
După ce ai amestecat ingredientele se lasă să stea 10 minute înainte de a-l consuma.


4. Ghimbir cu lămâie

Ghimbirul este recunoscut pentru faptul că arde grăsimile, iar în amestec cu lămâie se transformă într-o băutură miraculoasă pentru slăbit. Poţi să consumi acest amestec de mai multe ori pe zi, iar pentru a-l prepara ai nevoie de: ghimbir răzuit pe care să-l infuzezi într-o cană cu apă fierbinte, iar după ce s-a răcorit se adaugă sucul de la trei lămâi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod