Ce dietă urmează Jada Pinkett Smith, soția lui Will Smith

Jada Pinkett Smith a început să apară în filme și televiziune încă din 1990 și simte că nici nu a îmbătrânit de atunci. În vârstă de 46 de ani, Jada s-a căsătorit cu Will Smith în 1997 și a învățat de-a lungul anilor ce fel de mâncare funcționează cel mai bine pentru corpul său și și-a dedicat timpul hrănirii doar cu ceea ce are nevoie.
Deși a recunoscut că nu gătește deloc, Jada se concentrează pe o dietă bogată în proteine și legume și crede în puterea superalimentelor. 
 

Jada Pinkett Smith este în formă datorită dietei sale. Iată ce presupune aceasta!


Tratează alimentele ca și combustibil


Jada a dezvăluit că vede alimentele ca pe energie și hrană pentru corpul ei, mai degrabă decât o plăcere. Aceasta este o lecție pe care a învățat-o de la bunica sa. Și această idee este împărtășită și de alții.
Există alimente care măresc productivitatea și care eliberează glucoză pe parcursul zilei, astfel încât să poți evita moleșeala de după-amiază. Printre acestea se numără ouăle, orezul brun, fructele și legumele, somonul și nucile. 

Programul său de exerciții îi dictează programul alimentar


Motivul pentru care Jada are nevoie de atât de mult combustibil este că se antrenează mult. Aceasta face antrenamentul la 6:30 dimineața, iar acest lucru înseamnă că are nevoie de mâncarea potrivită pentru a continua să fie activă.
Proteinele, legumele cu frunze verzi și carbohidrații sănătoși îi permit să meargă la sală fără să își piardă energia pe parcursul zilei.

Își permite anumite plăceri vinovate


Nu este vorba doar despre combustibil pentru corpul său. Jada crede și în importanța echilibrului și își permite câteva plăceri vinovate. Aceasta a spus că pizza și cartofii prăjiți sunt slăbiciunile ei și îi place chiar să le mănânce împreună. Dar atunci când când profită de aceste plăceri vinovate, face mai multă mișcare pentru a compensa.
Într-un interviu cu revista Health, Jada a dezvăluit că obișnuiește să crească intensitatea antrenamentelor ei pentru a se potrivi cu dieta sa. Mai mulți carbohidrați înseamnă mai multe exerciții cardio.

Nu mănâncă carne de porc sau carne de vită


Când vine vorba de proteine, Jada alege peștele și carnea de pasăre și stă departe de carnea de porc și cea de vită. Aceasta se concentrează pe proteinele slabe pentru a-și alimenta corpul și chiar are ouă fierte mereu în frigider, pentru o gustare rapidă pe bază de proteine.

A eliminat zahărul din dieta sa pentru a evita schimbările de dispoziție


Deși a recunoscut în interviul pe care l-a dat revistei Shape Magazine că soțul său iubește dulciurile, Jada a decis să elimine zahărul din dieta sa. Aceasta a descoperit că suferă de episoade depresive și a atribuit aceste schimbări de dispoziție zahărului.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod