Ce dietă are Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge

Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, Kate Middleton, are o piele strălucitoare, își trăiește viața și pune pe primul plan sănătatea și bunăstarea.
În mod evident, corpul său se poate datora parțial activităților sale atletice, dar aceasta are și o dietă pe care o urmează. O dietă sănătoasă și echilibrată, de care nu se plictisește niciodată. 

Ce mănâncă Pippa Middleton pentru a-și menține silueta?


Are un mic dejun perfect sau bea multe sucuri verzi? Ce tipuri de alimente consumă? 

În casa din Middleton, copiii nu primeau nimic special la masă. De fapt, mâncau aceleași lucruri precum părinții lor, care credeau că adulții și copiii nu au nevoie de alimente diferite. Chiar de la o vârstă fragedă au avut în alimentație mâncăruri tradiționale, cum ar fi plăcinta păstorului, ficat, sos de ceapă, rinichi și chiar și scoici.
Carbohidrați buni, proteine și legume. Obișnuiau să mănânce mult. Iar această alimentație te ajută să ai un gust divers și sensibil.

Pippa povestește că nu puteau face mofturi la masă și că erau nevoite să stea până terminau de mâncat tot din farfurie. Nu existau excepții. Iar în cele din urmă le plăceau toate preparatele, pentru că erau nevoite. Iar această filosofie a avut un impact asupra felului în care mănâncă Pippa astăzi.

Unii oameni nu sunt de acord cu ideea că ar trebui să mănânci micul dejun, prânzul și cina în fiecare seară, în favoarea a cinci mese mai mici. Dar cele trei mese principale, de la răsărit până la apusul soarelui, reprezintă unul dintre principiile filosofiei alimentare a lui Middleton, încă din copilărie.
Aceasta a spus că a fost învățată să mănânce corespunzător, împreună cu familia, de trei ori pe zi.

Care sunt alimentele pe care le preferă Pippa Middleton?

 
Aceasta încearcă să mănânce carbohidrați întregi și trei mese pe zi. În plus, își adaptează consumul de alimente în funcție de cum este necesar. De asemenea, crește mărimea porțiilor pe baza nivelului antrenamentului, cu mult orez brun, linte, quinoa și cartofi dulci, iar la micul dejun ovăz și pâine prăjită de orez. 

Bineînțeles că Middleton nu sare peste micul dejun, masă despre care se crede că este cea mai importantă. Însă aceasta nu se răsfață cu gogoși, cârnați sau șuncă la prima oră a dimineții.
Aceasta alege un mic dejun destul de sănătos, care conține fructe, iaurt și muesli, pentru a se asigura că se hrănește în mod adecvat. Există și alte lucruri în meniul de mic dejun al lui Pippa. Îi place să amestece diferite ingrediente și să încerce mereu combinații. Îi place terciul sau diferite lucruri pe pâine prăjită. Îi plac brânza și orice care conține ouă. Însă Middleton nu bea ceai la micul dejun. Aceasta alege cafeaua.

Există alimente pe care atunci când le mănânci îți aduc aminte imediat de copilărie? Alimente precum tortul de la aniversări, clătitele sau pizza? Atunci când a fost întrebată, Middleton a jurat că există un lucru pe care nu l-ar mânca niciodată la micul dejun.
Este vorba despre clătite cu bacon și sirop de arțar. Poate pentru că atunci când creștea avea parte de un mic dejun sănătos în fiecare dimineață. Iar atunci când a fost întrebată ce mânca la micul dejun, a răspuns că mult terci, ouă fierte și fâșii subțiri de pâine prăjită. 

Pippa Middleton nu mănâncă numai proteine slabe și carbohidrați complecși. A crescut cu convingerea că sănătatea poate fi obținută prin moderație când vine vorba de orice. Ocazional, mai include în dieta sa și ciocolată, chipsuri și un pahar cu vin.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod