Caloriile unui avocado: de câte ori îl poţi mânca pe săptămână?



Avocado şi cura de slăbire


Reţine un lucru extrem de important: fructul de avocado poate fi un aliat important al persoanelor supraponderale în încercarea de a scădea nivelul grăsimilor din sânge! Atunci când este consumat în cadrul unei alimentaţii sănătoase li echilibrate, avocado este recunoscut pentru faptul că stimulează arderea grăsimilor. Potrivit Asociaţiei Americane pentru Sănătatea Inimii, consumul regulat de avocado (de cel puţin trei ori pe săptămână) are un efect benefic asupra metabolismului, stimulând arderea grăsimilor din zona abdominală.



Un studiu publicat în Nutrition Journal scoate la iveală faptul că persoanele care au consumat o jumătate de avocado la masa de prânz au constatat că senzaţia de saţietate este una de lungă durată şi nu au mai fost tentaţi să consume alte alimente în următoarele patru ore după ce au luat masa.

Caloriile unui avocado: Cum să alegi un avocado bun?


1.Îndepărtează-i codiţa.Dacă este galben-verzui deschis sub ea atunci poţi să alegi fructul.Dacă este maroniu e de preferat să renunţi la el.
2.Trebuie să fie puţin moale la atingere, însă cum este greu să-l găseşti perfect copt, citeşte şi despre aceste 4 modalităţi prin care să grăbeşti coacerea unui avocado
3.Nu trebuie să aibă pete negre pe coajă.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihai pe 6 Mai 2016, 22:19
    "Caloriile unui avocado "

    Si nici cate calorii are un avocado nu ne impartasesc expertii eva.ro :(.

    2
    0

  • Alex pe 6 Mai 2016, 14:39
    Articol degeaba

    Avem in titlu: "de câte ori îl poţi mânca pe săptămână" Unde cacat se regaseste informatia asta in articol??!?!?!

    10
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod