Beyonce şi dieta vegană de 22 de zile. Poţi s-o aplici şi tu!

Vedeta s-a răsfăţat cu brioşe fără unt sau alte produse de origine animală şi salată de quinoa cu fasole, dar şi alte reţete delicioase. Descoperă-i meniul!

Beyonce şi soţul său Jay-Z au urmat la finalul anului trecut o dietă vegană timp de 22 de zile. Beyonce a fost atât de încântată de rezultate, dar şi de multitudinea de preparate încât în februarie anul acesta a urmat din nou dieta vegană de 22 de zile.

Dieta vegană a prins la foarte multe celebrităţi de la Hollywood.

Unele au luat decizia de a o urma doar pentru 22 de zile, cum este exemplul lui Beyonce, însă unele staruri şă-au schimbat radical stilul de viaţă şi au adoptat-o ca regim alimentar permanent. Jessica Chastain, Natalie Portman, Olivia Wilde, Alicia Silverstone şi Demi Moore sunt câteva dintre celebrităţile care au trecut la un regim vegan.

Acest regim alimentar presupune eliminarea produselor de origine animală, adică ouă, carne şi lactate. De asemenea, multe dintre persoanele care urmează această dietă au decis să nu mai poarte articole de îmbrăcăminte/încălţăminte din piele şi să nu mai folosească cosmetice cu ingrediente de origine animală sau testate pe animale.


Însă, trecerea la acest regim alimentar trebuie să se facă treptat şi în cunoştinţă de cauză. Adică faptul că eşti vegană şi mănânci cartofi prăjiţi nu aduce nimic bun pentru organismul tău. Adevărata dietă vegană presupune consumul alimentelor sănătoase şi integrale, nicidecum a produselor procesate din comerţ.

Ce a mâncat Beyonce în prima zi a dietei

 

  • micul dejun: budincă de chia cu lapte de migdale, scorţişoară şi fructe de pădure.
  • prânzul: salată de varză roşie, măr verde şi seminţe de cânepă cu dressing (tahini, apă, ulei de susan, oţet, sare, piper) alături de 1 cană cu cuburi de cartof dulce preparat la abur sau copt la cuptor.
  • gustarea de amiază: 1/4 de cană cu hummus preparat din seminţe decorticate de cânepă alături de legume crude (morcovi, ţelină, frunze de salată, ardei, castravete).
  • cina: salată de quinoa cu boabe de fasole roşie, castraveţi, ardei, frunze de busuioc şi un dressing simplu (ulei de măsline, muştar, chimen, oţet, sare, piper).
  • desertul: ciocolată neagră.

 

Fotografiile cu meniul său pe care vedeta le-a postat pe Instagram. Inspiră-te din ele!

1 din 7

Budincă de chia, multe salate şi supă cremă

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod