Beneficiile ceaiului verde in curele de slabire

Ai la indemana multe metode de a slabi... Unii prefera sa calculeze fiecare aliment in parte, altii se bazeaza mai mult pe ajutor aditional cum ar fi suplimentele nutritionale sau vitaminele.
Insa, nu trebuie neglijata nici proprietatea ceaiului verde de a te ajuta in lupta impotriva kilogramelor in plus. Un consum adecvat de ceai verde poate avea efecte deosebit de benefice atat asupra siluetei tale, cat si asupra sanatatii organismului.

Aceste beneficii aduse de ceaiul verde in curele de slabire si in vindecarea organismului au fost recunoscute acum sute de ani in tari precum India si China.


Beneficiile ceaiului verde asupra sanatatii

  • reduce nivelul colesterolului din sange, precum si numarul trigliceridelor;
  • creste nivelul colesterolului "bun" (HDL);
  • intareste sistemul imunitar;
  • stimuleaza scaderea in greutate;
  • contine agenti anticancerigeni, intalniti si in ceaiul negru;
  • are actiune antioxidanta;
  • este de 50 de ori mai puternic decat vitamina C si E.

Studiile ar aratat ca o scadere vizibila in greutate (aproximativ 2,5 kg) este posibila numai printr-un consum regulat de 1 ceasca/zilnic timp de un an de zile.



Pot sa folosesc zaharul sau indulcitorii?

Pentru a obtine rezultate nu este indicat sa indulcesti ceaiul verde cu zahar sau miere de albine. Daca urmaresti sa slabesti cu ajutorul ceaiului verde, mai bine apeleaza la indulcitorii articiali.


Cat ceai verde este sanatos sa consumi?

Consumat cu moderatie nu are efecte secundare. Insa, un incepator s-ar putea confrunta cu insomnie si stare de agitatie care vor disparea pe masura ce organismul se obisnuieste cu ceaiul verde.

In plus, depinde si de persoana care iti face recomandarea.
De exemplu, medicii homeopati chinezi sunt de parere ca 10 cesti de ceai verde nu dauneaza cu nimic sanatatii. In schimb, alti experti in sanatate sustin ca 2-3 cesti sunt mai mult decat suficiente pentru organism.
 

Comentariile 1-50 din 62

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ROZALAI pe 30 Mar 2015, 15:47
    DESPRE CEAIUL VERDE ANTIADIPOS

    AM 58 ANI IN 2010 AM FOST SOACAR MICA SI CU 10 LUNI INAINTE DE NUNTA AM INCEPUT SA BEAU CEAI VERDE ANTIADIPOS AM SLABIT 10 KG MAM SMTIT EXCELENT ANUL TRECUT CINE MIA SPUS CA SE ELIMINA MINERALELE SI AM INCETAAT SA MAI IAU PINA ACUMAM PUS IAR 8 KG E GROAZNIC MA-M APUCAT SA BEAU IAR DAR TREBUIE BAUT SERA DUPA ORA 6 SPER SA SLABESC URGENT 10 KG EU CRED CA SE ELIMINA MINERALELE DACA BEI PESTE MASURA SAU PE STOMACUL GOL EU ZIC CA ESTE FOARTE BUN DAR TREBUIE FACUT SI MISCARE SI MINCAT PUTIN

    0
    1

  • mary pe 25 Sep 2013, 17:19
    indulcitori

    Decat sa folositi indulcitori artificiali mai bine ar fi sa-i utilizati pe cei naturali. Evident ca mierea este o alternativa sanatoasa si gustoasa dar nu este recomandata pentru persoanele diabetice sau cu surplus de greutate - datorita continutului caloric. In schimb se poate folosi ca indulcitor Xylitolul care este un produs total natural, obtinut prin fermentarea cocenilor de porumb si care are si continut cloric foarte mic si indice glicemic doar 7. Deasemenea el poate fi utilizat si la temperaturi mici cat si la gatit -neschimbandu-si calitatile. Xylitolul este si antibacterian (de aceea intra in compozitia pastei de dinti, gumei de mestecat si a multor alte produse pentru igiena cavitatii bucale si a cailor respiratorii)

    0
    1

  • Teddyandreea pe 29 Iul 2013, 14:20
    Ceai verde

    Dupa ce am nascut si a facut baietelul meu 5 luni, am slabit cu ceai verde 18 kg intr-o perioada de 6 luni.Singurul lucru care l-am facut e ca nu mai mancam dupa 6 seara si faceam in jur de 50-100 de abdomene,in rest mancam orice.Nu - l beti in perioada menstruatiei,curge mai abundent.

    1
    0

  • Obrijanu pe 23 Iul 2013, 15:54
    Putina miscare

    Buna ziua eu sunt sportiv de un an de zile si am luptat cu kilogramele in plus. Din ce am observat cautati metode foarte lejere si usoare pentru slabit credeti ca un ceai va slabeste si veti avea un corp de fotomodel si niste forme armonioase fara sport si fara o alimentatie corecta ? Va inselati! Ceaiu verde,negru si cel alb sunt foarte bune ca detoxifica organismu dar fara sport doamnelor nu o sa faceti nimic asa ca punetiva fundu la treaba daca vreti rezultate ;)

    1
    0

  • andreea pe 18 Mai 2013, 22:36
    ceai verde

    deci eu am 70 kg si 26 ani,2 copii....sunt la dieta de o saptamana(nu mai mult de 900-1000 calorii/zi)ceai verde 2L pe zi....in 2L pun 3 plicuri de ceai verde concentrate cu lamiae....vreau sa slabesc in 2 luni 10 kg....ma intreb daca am sa reusesc???nu m-am cantarit inca pt ca nu vreau sa ma descurajez....dar este greu sa mananci ce nu vrei...si fara dulce deloc...fara paine...off ce nu fac pt Romania:)))

    3
    0

  • dan alina pe 17 Mai 2013, 11:03
    ceaiul antiadipos

    este un ceai super bun.eu il folosesc si am reusit sa slabesc 25kg.il recomand tuturor

    4
    0

  • bublove paris pe 19 Nov 2010, 20:16
    buna seara dvs.

    ma simta foarte bine sanye tea verde .. acuma o luna nu am mancat paine fara acuma sunt 90 kg si inainte a fost grasa 120 kg..foarte mult zile wc la naiba..ms foarte mult pt k ajuti ceaiul..:X:X:X:X:X:X dvs..

    2
    0

  • Iulia pe 25 Aug 2010, 11:19
    ceai verde

    Consum de 3 zile cate o ceasca de ceai verde dimineata pe stomacul gol sau dupa mancare. Nu pot sa spun daca am slabit deoarece inca nu m-am cantarit, dar pot sa zic ca ma simt destul de bine dupa el si ceea ce m-a mirat e faptul ca desi de obicei nu puteam dormi noaptea foarte bine, dupa ceaiul verde nu am nicio problema. Ma asteptam sa am insomnii dar nu a fost asa. Poate si pentru ca il beau dimineata si seara de la ora 8 la ora 10 stau afara si ma mai dau si cu rolele:) Nu pot sa zic daca mi-a afectat sau nu stomacul deoarece ma durea si inainte sa consum ceai verde:D Singurul lucru care ma framanta e faptul ca am 15 ani. E vreo problema daca consum la varsta asta ceai verde?:D

    0
    0

  • ioana pe 22 Oct 2009, 07:02
    ceaiul verde

    mda ceaiul verde antiadipos ma face sa ma perpelesc de dureri abdominale...si stau numai pe wc...daca nu ai buda langa tine aproape risti sa faci pe tine unde te apuca :)

    3
    0

  • aly pe 2 Oct 2009, 00:37
    ceaiul antiadipos tea

    ceau fetelor eu am anceput sa beau ceaiul antiadipose tea sany dar am durere de cap groaznice as vrea sa stiu ca so mai antamplat si la altcineva care o consumat ceaiul aceasta va rog sami raspunideti mersi

    0
    0

  • corina hideg pe 1 Oct 2009, 20:27
    Este foarte bun

    Este foarte bun si ajuta la pierderea kg in plus. Eu folosesc ceaiul verde antiadipos cu eticheta SANYE si sunt foarte multumita.

    1
    0

  • oana pe 29 Sep 2009, 13:57
    despre ceai verde

    EU BEAU CEAI VEREDE ANTIADIPOS DE 5 LUNI SI AM SLABIT 4 KG.BEAU CATE UN PLICULET DE CEAI IN FIECARE SEARA.

    0
    0

  • ciuhat pe 28 Sep 2009, 15:22
    OARE O FI ADEVARAT?

    Buna, este adevarat daca beau zilnic ceai o sa slabesc? k eu am baut ceai de constipatie nu stiam k pot sa slabesc, numai k gustul nu imi place deloc, mi se intoarce. Sunt bune capsulele de ceai verde?

    0
    0

  • diana pe 16 Sep 2009, 20:25
    ceai verde

    buna!!!am 14 ani si am fost la farmacie mi-au spus ca am voie sa beau ceaiul o singura cana pe zi si seara la ora 21.as vrea sa va intreb ceva pe cele care ati mai consumat.dupa ce dau jos 4 kg 5 cat vreau si nu mai consum si mananc mai putin .as putea sa ma ingras iara si mai mult de atat??

    0
    0

  • love pe 3 Sep 2009, 14:38
    love

    este foarte bun,purtam la pantaloni 44 acu port 40

    3
    0

  • deyutzzza_*****_ pe 28 Iul 2009, 09:22
    e soper

    este adevarat chiar ajuta la slabit dar e nasoala treaba q toaaleta:(

    0
    0

  • anonim pe 24 Iul 2009, 17:54
    ceai verde

    ciao fetelor.eu beau ceai verde de doua saptamani si am slabit in talie 2cm.cred k incepe sa dea rezultate si sper sa mai slabesc.am 17 ani si 1.68 si 1.78 kg.vreau sa slabesc cat mai mult

    1
    0

  • Ioana pe 22 Iul 2009, 22:47
    ???????????

    Beau si eu ceai verde antiadipos de 2 luni si am slabit 3 kg,dar de citeva zile ma simt balonata in stomac,imi poate raspunde si mie cineva ,de ce?

    0
    0

  • Ileana Ciovica pe 18 Iul 2009, 17:57
    este ceaiul antiadipos cancerigen?

    Eu folosesc de aprox 3 ani ceai antiadipos si pot sa zic ca ma mentin.Nu m-am abtinut de la mancare.Beau cam 1/2kg/zi.Este mult?Bineinteles am mai facut si pauze scurte,pt ca altfel ma constipam.Am auzit ca iti distrugi organismul,ca e cancerigen.Stie cineva....?

    0
    0

  • lenuta pe 12 Iul 2009, 22:46
    bucuresti

    CUM FAC CEAI ADAVARAT SLABIT , AM FOST CEAI VERDE NU REUSIT SLABIT

    0
    0

  • valentina pe 12 Iul 2009, 17:52
    super bun

    Ceaiul verde este excelent.eu beau in fiecare zi si ma simt in forma.Nu ma ingras deloc si este mult mai bun decat cola sau alte nebunii care ne umfla abdomenul si ingrasa f mult.Le recomand tuturor felelor sa bea si vor vedea ca scad repede in greutate...dar dupa o perioada o sa se observe aasa ca nu renuntati dc dupa doua sapt nu vedeti nici o schimbare cand veti urca pe cantar...incercati sa-l beti fara nici un fel de indulcitori pt ca este mult mai bun si are mai mult efect.bafta si credeti-ma ca are mare efect....eu am slabit chiar fara sa schimb nimic in dieta mea zilnica..numai ca ceaiul iti cam taie pofta de mancare....pup la toate fetele..

    1
    0

  • dudutza001 pe 9 Iul 2009, 18:03
    incerc si yo

    poi...de azi am inceput si yo cu ceaiul si .....peste ceva timp am sami dau cu parerea:d .....dar inca ceva fetelor...dar beti ceai verde antiadipos si va duceti des la tualeta inseamna ca este bine:d...organismul vostru elimina toxinele si nu va faceti griji din cauza asta....am trecut si eu ..dar dupa mam simtit excelent :d...popik la voi mumoaselor.....si bafta la slabit:d

    0
    0

  • ella pe 15 Iun 2009, 13:51
    ceai verde

    de cate ori pe zi sa beau ceai verde ?

    4
    0

  • mihaela pe 10 Iun 2009, 22:22
    miha

    eu am baut ceai verde anti adipost si am slabit foarte mult

    0
    2

  • mihaela pe 11 Mai 2009, 14:24
    ce spun cititorii

    slabesti band ceai verde? adipos?

    0
    0

  • mihaela pe 7 Mai 2009, 23:14
    ceai verde

    poti slabi cu ceai verde? nu dauneaza cu nimic? \

    0
    0

  • CORY pe 7 Mai 2009, 12:55
    ceai verde

    e foarte eficient, cu o cura de slabire si cu o cana de ceai pe zi(2 plicuri de ceai intr-o cana) am slabit de la 96de kg la 79 in 7 saptamini. e super

    2
    0

  • corina pe 4 Mai 2009, 00:43
    reactii adverse

    Am o nelamurire in legatura cu ceaiul verde, peste tot citesc despre efectele benefice dar eu de cand consum ceai verde am o stare foarte aiurea, mi-e rau, am ameteli, ma simt slabita si ma gandesc ca de el ar fi.Daca ceaiul e de vina ce reactii produce in organismul meu daca la majoritatea are efecte benefice?

    1
    3

  • nelly pe 3 Mai 2009, 18:14
    ceai verde

    Eu am inceput d ieri sa beau ceai verde si m simt mai bn,dar as vrea sa stiu kt timp pot s beau?adik pot s beau in continuare pana slabesc?sau dak slabesc si nu mai beau ,ma ingras iar?

    0
    0

  • rab viorica pe 16 Mar 2009, 14:45
    ceai verde

    este foarte bun . dar as vrea sa stiu daca alaptez este indicat ,dauneaza copilului am baut de 3-4 zile si as vrea sa continui pt a slabi dupa nastere am ramas cu 8kg in plus astept sms

    2
    2

  • anca pe 11 Mar 2009, 15:17
    cafea/ceai

    daca beau ceai verde trebuie sa renunt la cafea?este adevarat?sau le pot combina in cantitati mai mici?

    0
    0

  • IOANA pe 1 Feb 2009, 18:01

    AM 65 KG VREAU SA SLABESC 10, BEAU CEAI DE 7 ZILE SI SE PARE CA ARE EFECT

    0
    0

  • IOANA pe 1 Feb 2009, 17:59
    CEAI VERDE ANTIADIPOS

    AM DOAR 7 ZILE DE CAND BEAU SI SE PARE CA ARE EFECT

    0
    0

  • Cristache Roxana pe 29 Ian 2009, 14:52
    Indulcitori artificiali

    Toata lumea vorbeste despre indulcitori artificiali. Oare nu cunoasteti cat sunt de rai la gust? Ne-am saturat de zaharina, sucrazit sau mai stiu eu ce. Nu exista un zahar dietetic?

    0
    0

  • IONELA pe 29 Ian 2009, 10:23
    CEAI VERDE

    AM BAUT CEAI VERDE 3 LUNI SI NU AM SLABIT

    2
    0

  • cristina pe 25 Ian 2009, 22:32
    e foarte bun

    Eu am slabit cu ceai verde antiadipos si un pic de dieta, adica fara paine si mancat dupa ora 17, 4 kg intr-o saptamana.

    2
    0

  • Roxana pe 14 Dec 2008, 16:18
    ceaiul antiadipos

    As vrea sa mai dau 3 kg acum am 48 de kg si as vrea sa am 45 kg, am 16 ani si 1.68 e bun pentru minori? Eu merg la scoala de dimineata nu provoaca deranjamente mai ales ca fac naveta? Va rog raspuneti-mi

    0
    1

  • ionela pe 9 Nov 2008, 10:11
    Ceai vede

    EU BEAU CEAI VERDE DAR MANANC POT SA SLABESC?

    0
    0

  • Matica Anca pe 15 Oct 2008, 13:50
    Cura cu ceai verde cu lamiie

    Eu beau ceai verde cu lamiie de aproape 1 luna si ma simt excelent la inceput primele 2 saptamini mi-a fost rau balonari, crize de fiere, urina si-a schimbat putin culoare m-am speriat dar am continuat sa beau 1 cana pe zi de ceai, in a 3 saptamana nu mai am avut nimic cred ca am eliminat toxinele din organism. Am avut probleme si cu constipatia si acum nu mai am incercati si voi si va veti simtii excelent dar nu va opriti daca va e rau caci organismul asa reactioneaza, in cazul meu asa a fost.

    0
    0

  • florea ramona pe 26 Aug 2008, 22:45
    Ceaiul verde

    Daca bei doua cani de ceai si mananci paine mai putina si sari peste cina garantat slabesti. Eu nu am baut intodeauna doua cani de cele mai multe ori doar unul si cu interuperi de doua trei luni dar dupa un an am slabit 12kg

    0
    1

  • asa da pe 21 Aug 2008, 16:22
    vreu sa stiu....

    vreau sa stiu si eu...cat a slabit fata d 17 ani kre a baut 1,5-2l p zi,kt timp ai baut acasta cantitate??ai tinut vreun regim?ai slabit ceva?:D....sau sa-mi raspunda si mie cineva daca trebuie sa tii regim....daca nu tii va avea efect acest ceai???vreau sa slabesc.va roggg mult nu-mi ocoliti raspunsul:*:*:..v-am pupat:X:X:

    0
    0

  • GEORGY pe 10 Aug 2008, 22:52
    CAT SLABESC

    CAT SLABESC CU CEAIUL NEGRU?

    0
    0

  • andreea pe 7 Aug 2008, 20:40
    Ceaiul SANY ANTI ADIDIPOSE TEA

    Ceaiul SANY ANTI ADIDIPOSE TEA este bun?? Am 16 ani si 52 kg eu as vrea sa am 48-49kg. Am auzit ca este foarte bun numai ca o sa ai probleme la stomac... adica o sa stai mai mult la WC. Eu beau de ceva timp... dar nu am slabit din cauza lui am slabit ca nu mai manac paine si manac decat o masa pe zi si fructe. Dar ceaiul trebuie sa il bei cald sau si rece isi face efectul? Astept raspunsu. La 1.65 cate kg trebui sa ai? Plzz spuneri-mi si mie

    0
    0

  • irina pe 6 Aug 2008, 20:41
    Sa nu cazi in capcana

    Este prima data cand raspund cuiva pe net, dar cazul tau e o imagine a tinerelor din ziua de astazi. Greutatea pe care o ai, la inaltimea ta, este mai mult decat suficienta. Daca vrei sa mai slabesti te vei trezi cu modificari grave ale starii de sanatate. Esti la varsta la care, organismul creste si sa il alimentezi cum trebuie este vital. Daca vrei sa arati mai bine, fa gimnastica, iti va modela corpul, armonios si placut. Nu gresi scazand in greutate, risti sa arati disgratios. Sa fii slaba nu e egal cu a fi frumoasa.

    0
    0

  • roxana pe 6 Aug 2008, 18:00
    Despre ceaiul verde antiadipos

    Daca lucrezi si mergi la plimbare e bine sa bei ceai inainte nu ai crampe. Este bun? Va rog raspundeti-mi. Eu am 16 ani 49 kg si 1.65 dar vreau sa am 45 kg.

    0
    0

  • Dana pe 2 Iul 2008, 11:07
    Ceaiul verde

    Am si eu o problema, am 17 ani si nu prea sunt multumita de greutatea mea, tot asa prin auzite am auzit de ceiul verde ca te ajuta sa slabesti, si am inceput sa beau dar eu am baut mult mai mult pe zi si am inceput sa am dureri de stomac si din cate am citit aici vad ca trebuiau doar 2-3 cesti insa eu am baut 1,5-2 litrii pe zi... :( Ce imi recomandati pot sa beau in continuare dar sa incep sa beau doar 2-3 cesti pe zi? Mi-e teama sa nu fac ceva la stomac caci ma cam doare si pe deasupra am si ameteli. Va rog ajutati-ma cu un sfat........

    0
    0

  • adriana pe 14 Iun 2008, 16:40
    Este diferenta intre ceaiul antiadipos si ceaiul verde

    Ceaiul antiadipos contine pe langa ceai verde si alte plante care ajuta organismul sa elimine tot, insa atunci cand numai consumi se constata o dependenta pentru ca numai cu el poti sa mergi la toaleta, deci nu e okay. Ceaiul verde in schimb e cel mai okay si nu elimmini mineralele si vitamiinele cum se intampla la ceaiul antiadipos... e cel mai okay. Eu consum ceai verde de 2 luni in fiecare zi beau 800 ml si ma refer la ceaiul verde chinezesc la punga (frunze de ceai verde) si pun cam 5 linguritze de ceai la 800 ml de apa si le beau dimineatza cand ma trezesc pe stomacul gol. Ma simt incredibil de bine de la ceaiul verde... il recomand cu foarteee multa caldura ;)

    0
    0

  • corina pe 10 Apr 2008, 18:37

    Eu am slabit 8kg cu ajutorul ceaiului verde, am baut cam 0,5l pe zi timp de 3 luni si nu am mancat seara dupa ora 18.

    2
    0

  • mimi pe 2 Apr 2008, 13:34
    Ceaiul verde

    Bea ceai faraf frica... nu-ti face niciun fel de probleme... recomand Ceai Verde... dar nu pe stomacul gol.

    0
    0

  • mimi pe 2 Apr 2008, 13:31
    Daca

    Sigur ca vei putea conduce vei fii mai atenta din toate punctele de vedere ... Bafta

    0
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod