Ajuta-ti partenerul sa slabeasca!

Pentru ca sunt zilnic bombardate cu imaginea supermodelului extrem de slab, femeile sunt intr-o lupta vesnica cu kilogramele in plus.
Pentru ca sunt zilnic bombardate cu imaginea supermodelului extrem de slab, femeile sunt intr-o lupta vesnica cu kilogramele in plus. Atata timp cat nu devine o obsesie si nu se transforma in tulburari de alimentatie, am putea spune ca promovarea femeii suple ne-a adus si beneficii pentru sanatate. La polul opus se afla barbatii, care sunt de cele mai multe ori nepasatori in ceea ce priveste aspectul lor si cele cateva kilograme in plus - adesea suficient de multe incat sa le puna sanatatea in pericol - nu par sa ii deranjeze.

Cum il determini sa slabeasca?


Prima si cea mai importanta problema pe care trebuie sa o corectezi este lipsa de vointa din partea lui. Daca raspunsul la "Trebuie sa slabesti" este adesea "De ce? Ma simt bine asa", inseamna ca ai nevoie de ceva timp pentru a-l convinge.

Indiferent cat de "barbati" ar vrea sa para, cei mai multi reprezentanti ai sexului puternic se tem de spitale, medici, injectii etc.
Prezinta-i pe un ton cat se poate de serios riscurile la care este supus din cauza supraponderalitatii. Iata numai cateva dintre afectiunile care au o legatura stransa cu obezitatea:

Bolile cardiovasculare
Bolile cardiovasculare reprezinta una din principalele cauze de deces, atat pentru barbati, cat si pentru femei. Barbatii dobandesc o boala cardiaca cu aproximativ 10-15 ani inaintea femeilor, deci sunt predispusi mai mult decat femeile sa moara din aceasta cauza. Varsta inaintata nu mai este un factor atat de important precum era acum cateva zeci de ani, tocmai din cauza obezitatii. 25% dintre barbatii care mor din cauza bolilor cardiace au intre 35 si 65 de ani.

Cancer
Cancerul de plamani, de prostata si de colon sunt principalele trei tipuri de cancer care ii afecteaza pe barbati. Dietele bogate in grasimi au o legatura directa cu aparitia oricarei forme de cancer, iar un sfert din totalul decesurilor cauzate de cancer sunt asociate cu obezitatea.
Inca un motiv in plus care il poate determina pe partenerul tau sa slabeasca.

Atac cerebral
Atacul cerebral determina cele mai multe cazuri de dizabilitati la persoanele adulte din intreaga Europa. Desi istoricul familial si varsta sunt factori importanti, tensiunea arteriala ridicata este adesea principalul vinovat, iar supraponderalitatea determina semnificativ cresterea tensiunii arteriale.  

Diabet
Legatura dintre diabet si obezitate sau supraponderalitate nu poate fi contestata. "Cresterea cazurilor de diabet de la an la an este alarmanta, iar previziunile pentru viitor nu sunt deloc optimiste. Preventia diabetului nu presupune deloc un efort deosebit, ci in primul rand asumarea unei vieti echilibrate din punct de vedere alimentar si al activitatii fizice", a declarat Prof. Dr. Nicolae Hancu, Presedinte al Federatiei Romane pentru Diabet.

"Ca si in cazul preventiei cancerului sau a bolilor cardiovasculare, in cazul diabetului ar trebui sa se aplice Regula celor 60 de minute: mai mult de 60 de minute pe zi pentru activitate fizica si mai putin de 60 de minute pentru televizor, computer si jocuri video", a adaugat Dr.
Hancu.

Vizita la nutritionist


Din momentul in care partenerul tau de viata a inceput sa constientizeze riscurile pe care si le asuma fiind supraponderal, poti pune in aplicare planul de slabit. Ideal ar fi sa mergeti impreuna la un nutritionist care sa alcatuiasca o dieta personalizata. Nu uita ca nevoile voastre nutritionale nu sunt identice, un barbat avand nevoie de un numar mai mare de calorii decat o femeie.

Cumpara numai alimente sanatoase


Elimina treptat de pe lista de cumparaturi produsele nesanatoase precum mezelurile, chipsurile, dulciurile sau sucurile carbogazoase. Chiar si ideea de a le avea in casa pentru musafiri trebuie eliminata pentru ca, asa cum este si normal, cu cat tentatia este mai mare, cu atat ii va fi mai greu sa reziste. In orice moment, fructele trebuie sa fie nelipsite. Reprezinta un substitut ideal pentru dulciuri atunci cand "loveste" pofta de dulce.

Activitati fizice


In functie de sporturile preferate, un abonament la ping-pong, la fotbal in sala sau bowling il poate "forta" sa iasa din casa si sa faca ceva miscare.
Chiar si in cazul in care iti imparti viata cu un impatimit al jocurilor pe calculator, exista sperante.
Din fericire, jocurile care implica miscarea intregului corp castiga tot mai mult teren si sunt extrem de utile pentru minimul de activitate fizica recomandat zilnic. Un exemplu este deja foarte celebrul Nintendo Wii.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • atanasie pe 4 Feb 2011, 14:11
    de unde se poate cumpara slim down

    de unde se poate cumpara slim down

    0
    0

  • Tanarul pe 3 Mar 2010, 18:20
    Despre slabirea persoanelor

    Doamnelor si Domnilor daca sunteti interesati sa slabiti sa va ingrasati sau sa aveti un stil de viata sanatos sau cunoasteti pe cineva care are nevoie de asa ceva ,spunetile sa ma contacteze 0734697243 razvanlapadat@yahoo.com

    0
    0

  • miscare pe video pe 16 Dec 2009, 00:44
    slabiti prin dans urmarit video

    slabiti si in acelasi timp Invatati cum sa va descurcati pe orice stil de muzica fara sa platiti nici un ban stand doar in fata calculatorului pe oraderecreatie.ro si asta nu este tot, facand miscare imbunatatiti stare dvs de buna dispozitie si sanatate asadar imbinati utilul cu placutul stand citeva minute pe oraderecreatie.ro

    0
    0

  • ora de recreatie pe 16 Dec 2009, 00:42
    util cu placut

    ESTE TIMPUL SA IEI ATITUDINE Copiluil tau petrece prea multe ore in fata calculator ,refuza sa faca sport la scoala, iar cand sta pe mess din cauza rapiditatii cu care trebuie sa comunice, vorbeste limba romana incorect gramatical am putea sa spunem ca macelaresc limba romana mai multe decit Becali sau primarul de la sectorul 5 care este oraderecreatie.ro sprijinit de diversi parteneri au initiat un proiect care se desfasoare iarna la munte, vara la mare si care rezolva toate aceste probleme asadar recomada copilul tau oraderecreatie.ro

    0
    0

  • Maria pe 13 Dec 2009, 17:24
    Este foarte bun!

    M-am ingrasat 15kg dupa ce l-am folosit! Iti provoaca o pofta de mancare incredibila! Multumesc Slim down

    0
    0

  • ana pe 7 Dec 2009, 14:24
    bun

    O colega de a mea a slabit 7kg cu slim down ,mi-am comandat si eu...Va tin la curent cu rezultatele.

    0
    0

  • liana pe 6 Dec 2009, 00:44
    slimdown

    Fetelor iau slimdown de 10zile si am slabit 4kg,nu ma asteptam la asemenea rezultate.

    0
    0

  • sanda pe 4 Dec 2009, 17:32
    slabire

    bun articolul, este adevart vointa este cea mai importanta in cura de slabire. Restul vine de la sine !

    0
    0

  • carmen pe 4 Dec 2009, 15:56
    buna

    Ramona si eu am slabit cu slim down 7kg,ma simt bine si m-am simtit bine si pe perioada tratamentului cu slim down.Este un produs bun si merita incercat de toate persoanele cu greutate.

    0
    0

  • ramona pe 3 Dec 2009, 20:15
    slim down

    Eu am slabit cu slim down 8kg in 20zile ,este cel mai bun produs pentru slabit ,provine din Canada daca vreti detalii intrati pe www.slimdown.ro

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod