7 trucuri ca să ascunzi colăceii şi să arăţi perfect în rochia de Revelion

Tentaţiile culinare din luna decembrie te pot împiedica să ajungi la greutatea ideală înainte de cea mai importantă petrecere a anului. Încearcă 7 trucuri ca să-ţi ascunzi colăceii de pe burtă şi să arăţi perfect în rochia de Revelion. Dacă eşti mulțumită de cum arăţi, te vei simţi mult mai bine la petrecerea de Anul Nou.
Tentaţiile culinare din luna decembrie te pot împiedica să ajungi la greutatea ideală înainte de cea mai importantă petrecere a anului. Încearcă 7 trucuri ca să-ţi ascunzi colăceii de pe burtă şi să arăţi perfect în rochia de Revelion. Dacă eşti mulțumită de cum arăţi, te vei simţi mult mai bine la petrecerea de Anul Nou.

Când nu ți-ai ales deja rochia de Revelion, poți opta pentru una care te pune în valoare în mod excelent și ascunde grăsimea de pe burtă. Chiar dacă ești deja hotărâtă care va fi ținuta pentru marea petrecere, există câteva detalii care te pot ajuta să arăți perfect.

Apelează la lenjerie intimă care modelează silueta

Multe femei subestimează beneficiile oferite de lenjeria intimă care modelează silueta sau o resping din start pe motiv că este doar pentru femei mai corpolente.
Un corset sau un dres cu susținere îți poate modela silueta în modul cel mai bun, astfel încât să arăți perfect în rochia de Revelion.

Alege materialul potrivit

Materialul din care a fost creată rochia poate fi un factor foarte important pentru modul în care arată pe tine. Evită materialele foarte groase, care fac cute dizgrațioase atunci când te așezi, dar ține-te departe și de materialele foarte subțiri, care îți expun abdomenul.

Optează pentru o rochie care îți subliniază formele în mod plăcut

Cel mai bun material pentru o rochie care ascunde colăceii de pe burtă include și lycra, pentru a-ți sublinia formele, dar nu și pe cele nedorite.
Rochiile ideale sunt cele cu talie înaltă, care sunt bine structurate, dar în care materialul nu stă lipit de abdomen nici atunci când stai jos, nici atunci când ești în picioare și dansezi.

Mizează pe rochiile monocolore sau pe imprimeurile delicate

O rochie monocoloră aleasă corect poate distrage atenția cel mai bine de la abdomen. Când ai găsit croiala potrivită pentru corpul tău, poți alege și o rochie cu imprimeu. Optează pentru imprimeurile mici și delicate, care ascund faldurile materialului și nu-ți vor expune colăceii de pe burtă în mod inestetic.

Evită pantofii cu toc cui

Pantofii cu toc cui nu sunt o alegere prea bună, din simplul motiv că subțirimea tocurilor subliniază coapsele și poate atrage privire în direcția abdomenului.
Din același motiv, accesorii foarte subțiri și lungi, cercei sau coliere, oferă linii drepte care pot crea un contrast neplăcut cu o siluetă mai rotundă.

Încearcă o centură lată

Curelele și centurile sunt un accesoriu controversat pentru stiliști atunci când prioritatea este ascunderea grăsimii de pe abdomen. Unele centuri late, dintr-un material mai elastic, pot ascunde foarte bine colăceii de pe burtă, în timp ce altele atrag atenția către zona de care nu ești mulțumită. Încearcă mai multe centuri și decide în fața oglinzii dacă un astfel de accesoriu te pune în valoare sau nu.

Menține-ți postura corectă

Dincolo de ținuta aleasă, de rochie, lenjeria intimă și accesorii, o postură greșită accentuează abdomenul și colăceii de pe burtă.
Nu uita să menții coloana cât mai dreaptă, cu umerii trași către spate, pentru a atrage atenția la decolteu și pentru a ascunde în mod natural grăsimea în exces.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod