7 reguli de slăbit care nu sunt adevărate



Trebuie să mănânci alimente sănătoase ca să slăbeşti

Indiferent de alimentele pe care le consumi, singurul lucru care contează este legat de numărul caloriilor, după cum explică nutriţionistul. Slăbeşti atunci când arzi mai multe calorii decât consumi! Astfel că, indiferent de alegerile alimentare pe care le faci, cel mai important lucru la care trebuie să fii atentă este numărul caloriilor.


Trebuie să alergi mult ca să slăbeşti

Alergarea este sănătate curată, însă un efect mult mai intens şi de durată îl are antrenamentul de forţă. Cu cât sunt mai bine antrenaţi muşchii prin exerciţii de forţă, cu atât corpul va arde mai multe grăsimi atunci când ai perioadele de odihnă.



Muşchii se pot transforma în grăsime când faci pauză de la antrenamente

Dacă faci o pauză mai lungă de la antrenamente, muşchii se vor micşora, dar nu se transformă în grăsime, explică nutriţionistul. În timp, dacă nu mai faci antrenamente, grăsimea va ajunge să acopere masa musculară, dar trebuie să reţii că muşchii nu au cum să se transforme în grăsime.


Trebuie să faci detoxifiere cu sucuri ca să slăbeşti

Detoxifierea este un proces firesc care se întâmplă în corp indiferent de sucurile pe care le bei. Detoxifierea cu sucuri nu te va ajuta să arzi grăsimile, avertizează specialiştii care spun că aceste sucuri conţin numai zaharuri şi sunt total lipsite de fibre.
Chiar dacă reuşeşti să slăbeşti cu sucuri, trebuie să ştii că îţi încetineşti metabolismul, deoarece nu consumi proteine. Un metabolism lent devine astfel cel mai mare duşman al tău în lupta cu kilogramele în plus. Iar când vei începe să mănânci obişnuit vei constata imediat efectele dezastruoase ale aceste cure cu sucuri.

Antrenamenele cardio îmbinate cu cele de forţă, alături de o dietă echilibrată în proteine, carbohidraţi şi grăsimi bune rămâne regula de bază în lupta cu kilogramele în plus.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod