7 obiceiuri bune pe care să le copiezi de la femeile slabe

Cum reuşesc femeile slabe să-şi menţină aceeaşi greutate corporală? Află de la celebrul Dr. Oz care sunt cele mai bune obiceiuri pe care le au femeile slabe, cu ajutorul cărora au grijă de silueta lor!

Cum reuşesc femeile slabe să-şi menţină aceeaşi greutate corporală? Află de la celebrul Dr. Oz care sunt cele mai bune obiceiuri pe care le au femeile slabe, cu ajutorul cărora au grijă de silueta lor!

 

Majoritatea femeilor care îşi doresc să slăbească recunosc că după ce au reuşit să dea jos kilogramele au întâmpinat un obstacol şi mai dificil: menţinerea la greutatea ideală. Odată ce ai scăpat de kilogramele nedorite este mult mai greu să te abţii de la tot felul de tentaţii culinare, deoarece te gândeşti că acestea nu-ţi vor mai afecta silueta. Acest lucru este adevărat doar cu o singură condiţie: să nu exagerezi cu aceste pofte culinare şi să continui cu regimul alimentar sănătos pe care l-ai adoptat.

De regulă femeile slabe care reuşesc să se menţină aproximativ la aceeaşi greutate nu fac excese culinare foarte des, au mare grijă la alimentaţie, nu consumă multe dulciuri/produse de patiserie/sucuri carbogazoase şi se asigură că fac mişcare cu regularitate.

Aceste câteva reguli de bază funcţionează în majoritatea cazurilor, însă există şi situaţii excepţionale.

 

 

Dr. Oz îţi recomandă următoarele 7 obieiuri bune pe care trebuie să le copiezi de la femeile slabe:


1. Exerciţii fizice în fiecare dimineaţă
Câteva exerciţii fizice efectuate cu regularitate pe stomacul gol au un rol esenţial pentru silueta ta. Mişcarea efectuată imediat după trezire măreşte capacitatea corpului de a scăpa de depozitele de grăsime.

2. Consumă porţii mici de mâncare pe parcursul zilei
În loc să ai trei mese copioase în fiecare zi este de preferat să le porţionezi astfel încât să nu te simţi foarte sătulă de îndată ce ai terminat de mâncat.

Porţiile mici de mâncare şi mesele mai dese te vor ajuta să-ţi menţii greutatea corporală.

3. Mânâncă încet şi savurează mâncarea
În loc să mănânci pe nerăsuflate o porţie mare de mâncare este de preferat să mesteci bine fiecare îmbucătură, să savurezi alimentele şi să acorzi timp creierului să primească informaţia că eşti sătulă. Procedând în acest fel, vei simţi nevoia de a consuma porţii mai mici la fiecare masă.

4. Nu sări niciodată peste micul dejun
După un set de exerciţii fizice este esenţial să iei un mic dejun sănătos care să-ţi asigure energie pe parcursul întregii zile. Persoanele care nu sar peste micul dejun au un risc mult mai mic de a se îngrăşa pe parcursul vieţii.

5.
Ai grijă de sănătatea ta şi fă analize cu regularitate

Un set de analize efectuat o dată sau de două ori pe an, exerciţiile fizice efectuate cu regularitate şi un jurnal cu progresele pe care le-ai făcut în plan alimentar sunt câteva dintre cele mai bune obiceiuri care te vor motiva să continui cu ceea ce ai început.

6. Pe lista cu hobby-uri trebuie să le iei în considerare pe cele care implică mişcare
În general, persoanele slabe sunt foarte active şi au diverse hobby-uri care implică mişcarea, cum ar fi înotul, dansul, yoga, Pilates, ciclism, plimbările lungi şi dese, plimbările cu rolele.

7. Bea cât mai multă apă plată
Consumul regulat de apă plată sau ceaiuri din plante medicinale (neîndulcite) este unul dintre cele mai bune obiceiuri pe care persoanele slabe nu-l scapă din vedere.
Nu uita să consumi în fiecare zi aceste lichide pentru a fi hidratată şi a ajuta la eliminarea toxinelor. (Foto: iStockphoto)

 

 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • flori pe 20 Iun 2012, 23:04
    dieta

    Pe mine m au ajutat fibrele din tarate de psyllium se gasesc la plafar ,o punga costa 14 lei .

    0
    0

  • madalina pe 8 Iun 2012, 05:36
    pt dany (ha,ha,ha)

    draga dabny imi pare rau ca asa vezi tu lucurile si alte persoane.dar adevarul este ca daca depui efort suficient atunci cand iti doresti ceva chiar obtii.pot sa fii obeza si sa ajungi schiloada si invers.si natura se schimba si totul in lumea asta se schimba.imi pare rau sa vad atata "resemnare" pe capul tau dar nu mai dezamagi persoanele care chiar isi doresc sa schimbe ceva la ele

    0
    0

  • Dreamyheart pe 27 Mai 2012, 13:08
    m-am ingrasat cu peste 25 de kg

    M-am ingrasat atat de mult din cauza antipsihoticelor,injectii contanand vitaminele din grup b...nu stiu ce sa fac sa slabesc...sunt prea grasa,...

    0
    1

  • dany pe 23 Mai 2012, 18:26
    ha,ha,ha

    De mai bine de 20 de ani masa mea corporala este de 57 kg iar pentru aceasta nu fac nimic special,din contra daca altcineva ar manca cat mananc eu ar ajunge in cartea recordurilor de greutate.Nu exista diete fixe,solutii miraculoase tine foarte mult de profilul fiecaruia,de mostenirea genetica etc.

    9
    2

  • Adriana34 pe 15 Mai 2012, 07:28
    Pentru Marina

    Marina, daca VREI sa slabesti cauta pe facebook grupul DUKANEII, alatura-te noua si VEI REUSI. Suntem un grup maaare care am adoptat dieta Dukan, cea mai grozava dieta! Succes!

    1
    1

  • silvia pe 14 Mai 2012, 16:47
    @marina

    Da, tu singura te poti ajuta.

    2
    1

  • marina pe 12 Mai 2012, 23:33
    ajutor

    eu trebuie sa slabesc 45- 50 kg .Ma poate ajuta cineva ?

    2
    1

  • cristian pe 10 Mai 2012, 15:00
    Inlaturarea singuratatii

    Buna ma cheama Cristian si am 27 de ani sunt din Bucuresti si vreau sa cred ca pe undeva exista si pentru mine aceea fata potrivita,daca crezi ca merit 5 minute din timpul tau ia id meu bond_aikon007 si intra sa stam de vorba.mersic frumos ptr timpul acord

    2
    3

  • amalia pe 10 Mai 2012, 13:30
    trebuie sa slabesc 40 de kg.ma ajuta cineva?

    imi place pagina asta sper sa imi foloseasca

    8
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod