6 soluţii ca să slăbeşti, accelerând digestia

Soluţia pentru o siluetă de invidiat este o digestie care să funcţioneze foarte bine. Numai aşa poţi să stimulezi arderea grăsimilor, eliminarea toxinelor şi să te menţii la greutatea corporală dorită. Pentru asta trebuie să ţii cont de câteva trucuri de nutriţie!

 

Dacă ai probleme cu greutatea corporală este clar că trebuie să faci schimbări în dieta ta ca să împiedici acumularea grăsimilor.

Numai dacă faci acest lucru îţi vei îmbunătăţi digestia, scăpând astfel de constipaţie, balonări, gaze, arsuri stomacale, dureri sâcâitoare de burtă sau alte simptome generate de un consum alimentar exagerat şi dezechilibrat.

Nu spune nimeni să renunţi la toate poftele tale culinare, ci doar să înveţi să le controlezi şi să priveşti aceste schimbări ca o trecere naturală către un stil de viaţă sănătos, nicidecum ca o constrângere sau o dietă.
Curele de slăbire restrictive reprezeintă prin natura lor o permanentă contrângere, de aceea le şi priveşti cu ostilitate şi nici nu dau rezultatele pe care le aştepţi.

Aşadar, fă pasul către o alimentaţie corectă şi mai sănătoasă fără să te stresezi de acele kilograme care s-au depus inestetic în diferite zone ale corpului. În câteva luni te obişnuieşti cu noul stil de a mânca şi vei constata pe corpul tău efectele, care de data aceasta vor fi unele de durată.

 

 

Vezi ce soluţii ai ca să-ţi îmbunătăţeşti digestia!

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Olguta pe 1 Oct 2012, 21:43
    Vreau sa dau burta inapoi.....ajutatima va rog mult !

    In urma ku 4 ani am nascut...indata dupa ce am nascut mam inlegat la burta sa se dea inapoi...acum cu jumatate de ani in urma a inceput sa se vada burta...am fugit dimineata mam strauit sa am o silueta normala iar acuma nustiu de ce nu mi se mai primeste si as vrea o dieta care stiu ca 100% o sa fie efect...mcar sa nu se observe burta.

    0
    0

  • DariaMih pe 25 Iun 2011, 12:06
    ceaiul verde

    Eu pe parcursul dietelor mi-am dat seama ca un mare ajutor vine de la ceaiul verde. Pe langa efectul usor laxativ pe care il are asupra mea, ceaiul verde ma revigoreaza complet. Mie mi se face rau vara daca beau ceai, si de aia am apelat la pastile cu ceai verdeslim&fit, insa efectul este cam acelasi, inafara de faptul ca nu pot gusta aroma fina a ceaiului :)). Per total mi se pare cel mai bun aliat atunci cand vrei sa slabesti, mai ales ca iti reda vitalitatea de care ai nevoie intr-o dieta.

    2
    0

  • Gabi pe 5 Iun 2011, 17:39
    Bio Elemente

    Buna, foarte interesant articolul. Vreau sa spun ca pe langa acestea eu iau si un supliment alimentar de la Bioelemente "Extracte Esentiale" care are un puternic rol antioxidant si mi-a imbunatatit functie digestiva.Mai mult, acesta nu contine zahar, amidon, coloranti si conservanti.

    2
    0

  • Popa Liviu Dorel pe 3 Iun 2011, 06:35
    6 solutii ca sa slabesti accelerand metabolismul !

    Spanac , urzici si stevie de 3 ori pe zi (pe cat posibil doar cate un ou sau fara) De asemenea daca va permite buzunarul cate un grapefruit de 3 ori pe zi inainte de fiecare masa(neaparat inainte) Rezultate garantate !In 2 luni poti arunca 15-20 kg de grasime bruta ! Chestia este cum pastrezi rezultatul ! Grasimea poate reveni si dupa 6 luni !

    2
    0

  • deeadami pe 1 Iun 2011, 16:41
    si mie imi plac

    am invatat sa beau apa, la mine mai greu cu slabitul, dar nici nu ma ingras, sunt la limita normalului; fiti sanatoase si frumoase

    4
    0

  • ricamil pe 1 Iun 2011, 09:37
    parere

    Imi plac aceste articole scurte,continut practic ,poze....eu am intrat de 2 ani in acest nou stil de alimentatie fara sa consider ca e o dieta...consum exact tot ce ati scris aici,respect mesele principale si cele doua gustari,cu multe salate,fructe cu moderatie,apa plata ,ceaiuri,ulei de masline,cereale,carne numai de peste(numai de pescuit)pui(numai piept slab)supe,ciorbe,supe creme la blender,paste integrale,orez brun,zahar brun,tot ce am invatat din articolele dvs si va multumesc mult...si nu uitati miscarea,plimbari,bicicleta,etcsi uite ca am ajuns sa impartasesc si eu din experienta vietii mele,chiar daca varsta e de 65 ani,am slabit 15 kg ,nu am riduri,nu am nici o problema de sanatate,ma simt tanara ,totul datorita acestei schimbari benefice de alimentatie...dar e necesara multa informatie,ambitie,rabdare si vointa....

    8
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod