5 secrete de slăbit dezvăluite de cei mai buni bucătari din America

Poţi să mănânci bine, fără să te înfometezi, dar în acelaşi timp să nu ai probleme cu silueta. Dr. Oz a invitat în emisiunea sa cei mai buni bucătari din Statele Unite ale Americii care au dezvăluit secretele unei siluete de invidiat!

Poţi să mănânci bine, fără să te înfometezi, dar în acelaşi timp să nu ai probleme cu silueta. Dr. Oz a invitat în emisiunea sa cei mai buni bucătari din Statele Unite ale Americii care au dezvăluit secretele unei siluete de invidiat!

 

Fie că este vorba despre un sos picant care accelerează metabolismul sau de o salată care conţine ingrediente recunoscute pentru faptul că ard grăsimile, cei trei bucătari invitaţi în emisiunea "The Dr. Oz Show" au venit pregătiţi cu câteva reţete de introdus în meniul oricărei femei care îşi doreşte să slăbească.

Iată care sunt reţetele de slăbit recomandate de cei trei bucătari:

1. Un sos picant cu chilli şi oţet
Acest sos poate să conţină ca ingrediente de bază chilli, ceapă, usturoi şi oţet.

Datorită capsainei din chilli, sosul are proprietatea de a accelera metabolismul şi a stimula arderea grăsimilor. Poţi să adaugi acest sos în mâncărurile pe care le prepari, în sandvişuri, dar şi ca topping pentru bruschete, împreună cu alte ingrediente preferate.


2. Salata care arde grăsimile
O reţetă recomandată de unul dintre bucătarii invitaţi în emisiune este o salată care conţine ingrediente eficiente în arderea grăsimilor. Aşadar dacă nu eşti adepta mâncărurilor picante, poţi să apelezi la ajutorul aceste salate pentru a scăpa de grăsimea inestetică. Salata are ca ingrediente algele marine wakame, sosul de soia şi uleiul de susan, fiind extrem de bogată în proteine, antioxidanţi, iod şi săracă în calorii.



3. Gustarea crocantă care nu te îngraşă
Al doilea bucătar invitat în emisiunea The Dr. Oz Show oefră o alternativă sănătoasă la popcornul cumpărat din comerţ. Ar fi de preferat să revii la obiceiurilor bunicilor care îţi făceau singuri floricele acasă. Cumpără porumb simplu pentru floricele, pune boabele şi puţin ulei într-un vas cu capac şi lasă-le să pocnească. Deasupra poţi să presari felii deshidratate de banane, nuci crude şi puţină sare.


4. Sosul sărac în calorii, numai bun pentru carnea la grătar
Ca să eviţi sosurile prea sărate sau cu mult prea mult zahăr rafinat pe care le găseşti gata preparate în comerţ este de preferat să faci acasă un sos sărac în calorii şi sănătos pentru carnea la grătar.
Ca să prepari acest sos ai nevoie de două ingrediente: sirop de agave sau miere de albine naturală şi aceeaşi cantitate de oţet din orez. Aromele se vor îmbina perfect pentru o friptură la grătar, consumată împreună cu o salată de crudităţi.


5. Sosul cu grăsimi sănătoase pentru salatele de crudităţi
Deoarece grăsimile sunt esenţiale pentru buna funcţionare a organismului, trebuie să le incluzi zilnic în alimentaţia ta. Singurul lucru la care trebuie să fii atentă este acela de a le alege pe cele sănătoase care nu îţi afectează silueta, dacă sunt consumate în cantităţi moderate. Al treilea bucătar invitat de Dr. Oz ca să împărtăşească secretele lui de slăbit a dezvăluit care sunt cele mai bune grăsimi pe care le poţi folosi atunci când vrei să slăbeşti: uleiul de măsline presat la rece, uleiul de avocado presat la rece, avocado, nucile crude.
Ca să prepari un dressing delicios şi sărac în calorii pentru salatele de crudităţi poţi să amesteci ulei de avocado/măsline cu lămâie şi sare. (Foto:iStockphoto)

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mariana pe 12 Iun 2012, 18:20
    Eu asa am slabit

    Daca ai celulita ar fi cazul sa cauti ceva care sa te ajute sa scapi de ea. De exemplu o crema sau un ceai. Eu a trebuit sa slabesc 9 kilograme si am luat tratamentul Ecofit care este foarte bun... Am scapat de pofta de mancare si de celulita. Ma simt foarte bine si arat mult mai bine. Eu am reusit sa obtin ce mi am dorit si sper sa reuseasca si alte fete ceea ce si au propus, ca nimic nu este mai important pentru o fata decat sa arate bine si sa se simta bine in pielea ei, insa toate acestea au preturile lor, multa ambitie si rabdare si pe deasupra este bine sa avem si sustinerea morala a cuiva apropiat, cum a fost in cazul meu,care am fost sustinuta si incurajata de iubitul meu...

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod