5 cele mai eficiente metode care te scapă de kilograme

Dacă ai probleme cu grăsimea care se depune în special pe coapse sau zona abdominală este esenţial să incluzi în alimentaţia ta câteva alimente şi să recurgi la trucuri care te scapă de kilogramele în plus.

Dacă ai probleme cu grăsimea care se depune în special pe coapse sau zona abdominală este esenţial să incluzi în alimentaţia ta câteva alimente şi să recurgi la trucuri care te scapă de kilogramele în plus.

 

Ca să scapi de excesul de grăsime trebuie să combini alimentaţia sănătoasă cu sportul şi perioade regulate de detoxifiere a organismului. Pe lângă aceste reguli, iată care sunt cele mai eficiente metode care te ajută să slăbeşti:

1. Consumă mai multe crudităţi
Numeroşi nutriţionişti atrag atenţia asupra importanţei de a consuma mai multe legume, fructe şi nuci/seminţe în stare crudă.

Acestea sunt esenţiale pentru o digestie optimă, accelerând procesul de slăbire. Asigură-te ca la fiecare masă pe care o iei să incluzi şi o salată cu diverse legume.


2. Detoxifierea te ajută să slăbeşti
Nu uita de perioadele de detoxifiere care ajută enorm de mult organismul. Pe lângă eliminarea toxinelor, detoxifierea are un rol important asupra stării generale de sănătate a organismului, îmbunătăţindu-i toate funcţiile. De asemenea, este o etapă esenţială atunci când vrei să scapi de excesul de grăsime.
Atunci când ficatul tău este intoxicat va avea mari probleme în metabolizarea zaharurilor şi a grăsimilor, iar kilogramele se vor aduna. Ca să-l ajuţi include în alimentaţia ta legume precum varza, broccoli, spanacul, pătrunjelul şi alte legume cu frunze verzi care stimulează procesul de detoxifiere.


3. Bea zilnic o cană cu ceai verde
Datorită bogăţiei de antioxidanţi, ceaiul verde împiedică depunerea grăsimilor şi accelerează procesul de slăbire.


4. Consumă grăsimi bune
O dietă săracă în grăsimi nu te va ajuta să slăbeşti pe termen lung.
Potrivit cercetărilor realizate de specialişti se pare că un consum adecvat de grăsimi bune poate să accelereze procesul de slăbire. Aceste grăsimi bune le găseşti în peştele gras (somon, macrou, hering, sardine, anşoa), avocado, uleiul de măsline, uleiul de cocos, nuci crude, seminţe de in, seminţe de cânepă, seminţe de dovleac.


5. Mişcarea este esenţială
O dietă echilibrată trebuie însoţită de activitate fizică de câte ori îţi permite timpul. Mişcarea accelerează metabolismul şi te ajută să scapi de kilogramele în plus, ajutându-te să te menţii la greutatea dorită.
Joggingul, plimbările în pas alert, înotul, diversele exerciţii pe care le poţi face la sala de fitness ajută corpul să ardă mai multe calorii. Încearcă să faci mişcare măcar câte 30 de minute de trei ori pe săptămână. 

 

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andreea pe 27 Nov 2013, 13:38
    Cea mai buna metoda de a slabi

    Am incercat foarte multe metode de slabit de-a lungul timpului! Am incercat de la diete la pastile de slabit - toate au plusuri si minusuri; Din ce am incercat eu, dieta dukan este cea mai eficienta - chiar si pe termen lung. Daca vreti sa slabiti iar mai apoi sa va mentineti, incercati-o! Merita!

    1
    0

  • bouda georgiana maria pe 30 Sep 2013, 13:57
    slabitul

    buna ! as cam avea nevoie sa slabesc pt ca sa intamplat sa am cu vreo 6,7 kg in plus si am tot accesat siteuri si tot felul de diete dar nu a mers .Dar de cand am aflat de acest site , mam simtit ft bne si se vad rezultate destul de bune .

    0
    0

  • Tina pe 30 Oct 2012, 22:02
    Produs de slabire recomandat de Dr Oz

    Cel mai bun produs de slabire este cetona de zmeura. Dr Oz spune ca este miraculoasa: www.doctoroz.com/videos/miracle-fat-burner-bottle

    0
    0

  • Gaby pe 7 Oct 2012, 20:12
    slabitul

    cea mai rapida cura de slabire sunt cei doi baieti ai mei . Nimic nu-mi mai trebuie am slabit 4 kg nici nu stiu cand.

    4
    0

  • Gaby pe 7 Oct 2012, 20:11
    slabitul

    cea mai rapida cura de slabire sunt cei doi baieti ai mei . Nimic nu-mi mai trebuie am slabit 4 kg nici nu stiu cand.

    0
    2

  • loredana pe 5 Oct 2012, 19:35
    canadian tea

    buna! eu am incercat toto felul de diete si nu le-am dus pana la capat. am aflat de Canadian tea si am zis sa incerc ca nu am nimic de pierdut. il folosesc de vreo 2 luni. am scapat de celulita si am si slabit 6 kilograme. este foarte bun la gust si aromat. am reusit sa-l beau fara indulcitori. am multe prietene care au inceput si ele sa consume ceaiul canadian.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod