3 vedete îţi recomandă gustări care nu te îngraşă

Ce au în comun Gwyneth Paltrow, Carmen Brumă şi Victoria Beckham? Toate trei apelează la gustări mai neobişnuite pentru a se asigura că silueta lor nu va avea de suferit. Află ce recomandă aceste femei cu o siluetă impecabilă!

Ce au în comun Gwyneth Paltrow, Carmen Brumă  şi Victoria Beckham? Toate trei apelează la gustări mai neobişnuite pentru a se asigura că silueta lor nu va avea de suferit. Află ce recomandă aceste femei cu o siluetă impecabilă!

 

Părerile sunt împărţite atunci când vine vorba despre silueta unei femei. Multe persoane le consideră mult prea slabe pe femeile care au o talie de viespe, sunt înalte şi bine lucrate la corp. Dacă le admiri pe Carmen Brumă, Gwyneth Paltrow sau Victoria Beckham pentru silueta lor şi dorinţa lor de a mânca sănătos, află care sunt recomandările acestor vedete pentru gustările dintre mesele principale.

Făcând alegerile corecte, poţi să ai 5 mese pe zi fără să te îngraşi şi să ai o siluetă de invidiat. Dar, trebuie să dedici puţin timp şi sportului.


1. Carmen Brumă - ce mănâncă la gustările dintre mese

Cred că sunt puţine persoane care nu admiră corpul bine sculptat al lui Carmen Brumă, iubita cunoscutului prezentator TV. Ea a reuşit să slăbească 30 de kilograme, iar acum este cunoscută pentru silueta impecabilă şi ambiţia ei de a mânca sănătos. Printre gustările recomandate de Carmen Brumă pe pagina ei oficială de Facebook se numără:

Brânza dietetică cu ţelină - se amestecă 100 grame de brânză dietetică cu 2 linguri cu ulei de măsline, sare, busuioc proaspăt, o legătură de mărar şi se consumă cu beţe de ţelină şi felii de ardei gras.(Foto: Facebook)

 

 

Cremă de pepene galben - se amestecă în blender bucăţi de pepene cu 2 linguriţe cu miere, 3 linguri cu pudră proteică din cânepă. (Foto: Facebook)



Ronţăieli - felii de castravete, ardei, morcovi cu sos din ulei, lămâie, sare şi busuioc. (Foto: Facebook)

 

 

2. Victoria Beckham - ce mănâncă la gustările dintre mese

Soţia fotbalistului David Beckham este invidiată de multe femei pentru silueta ei zveltă. Cu atât mai mult, cu cât a dat naştere la patru copii, fără să-i afecteze silueta. Pentru a se menţine, Victoria mănâncă sănătos şi face alegeri corecte la gustările dintre mese. Iată trei dintre sugestiile oferite într-un interviu pentru revista americană Glamour:

Ananas cu suc de lime - Adâugând puţină zeamă şi coajă rasă de lime, ananasul se transformă într-un desert foarte gustos, susţine Victoria.

Struguri congelaţi - Vedeta propune să ţii mereu în congelator struguri pentru o gustare rapidă. Ia boabele de pe ciorchini şi împarte-le în pungi separate pe care să le ţii la congelator. Victoria Beckham consideră că aceasta este o gustare perfectă atunci când ai poftă de ceva dulce şi răcoritor.

Chipsuri din legume
- Diva recomandă chipsurile preparate acasă din kale, morcovi, sfeclă roşie, vinete sau orice altă legumă preferată. Se taie legumele foarte subţire, se presară sare, piper şi piper Cayenne şi se lasă la cuptor până devin crocante.



3. Gwyneth Paltrow - ce mănâncă la gustările dintre mese

 

Soţia solistului de la Coldplay, Gwyneth Paltrow are o siluetă de invidiat pentru că adoptă un regim de viaţă sănătos. Ea a declarat că evită alimentele procesate şi este un mare fac al băuturilor din fructe, legume, verdeaţă. La gustările dintre mese, vedeta preferă să aleagă:

Un pumn de migdale crude amestecate cu câteva stafide.

Sucurile verzi preparate din diverse frunze, zeamă de lămâie, apă şi puţină miere sau agave.

Apa de cocos.
 

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana pe 31 Aug 2012, 23:34
    Ai dreptul sa te simti bine!Poarta cele mai interesante haine!

    Adidasi si Haine Online Haine & Adidasi de Firma Pret Mic ! Livrare in 24 ore - Comandati Acum http://originals.ro/91800org

    0
    3

  • Marcela pe 31 Aug 2012, 08:58
    Ecofit

    Eu am slabit cu Ecofit si cu un stil de viata sanatos. Am renuntat la mancarea de fast food. In weekend mananac si o inghetata. Nu ma abtin de la nimic. L am luat toata vara si in total am slabit 14 kilograme. Momentan sunt intr o perioada de stagnare, pentru ca de o saptamana nu am mai slabit deloc.

    2
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod