3 infuzii de fructe care ard grăsimile

Un digestiv pe bază de ananas și fenicul are un efect miraculos asupra digestiei și te ajută să slăbești. Prepară aceste infuzii de fructe care ard grăsimile!
Corpul nostru conține o cantitate foarte mare de apă, mai mult de 60%, de aceea este important să consumăm lichide constant pentru a menține acest procent stabil. Corpul omenesc are nevoie de apă pentru procesul de digestie, pentru transportul substanțelor nutritive către organele interne și pentru diverse alte procese interne. Toată lumea știe că trebuie să consume o cantitate îndestulătoare de apă, însă din când în când simțim nevoia să-i adăugăm puțin gust, evitând bineînțeles zahărul. 

Varianta cea mai bună este aceea de a consuma cantitatea de apă de care avem nevoie, la care să adăugăm și nutrienți și suplimentele necesare organismului. 


Iată 3 infuzii de fructe care ard grăsimile


Digestiv pe bază de ananas și fenicul

Ananasul conține o substanță numită bromelină care are proporietăți calmante. Bromelina contribuie și la vindecarea mai rapidă a inflamațiilor și este un bun calmant pentru dureri.
Atunci când este asociată cu feniculul, are un efect revitalizant și contribuie la o mai bună digestie. Cele mai noi studii au arătat că obiceiul de a consuma zilnic suc de ananas a condus la reducerea inflamațiilor din colonul șoarecilor folosiți pentru experimente. Un alt studiu a arătat că 200 ml de suc de ananas consumați în fiecare zi contribuie la ameliorarea simptomelor astmului și ajută la scăderea în greutate.
Ingrediente necesare:
- 100 grame de ananas proaspăt;
- 1 linguriță de semințe de fenicul;
- 8 pahare de apă caldă.

Preparare:
Se ia un fruct de ananas, se spală bine cu apă și apoi se decojește. Se taie în bucăți și se pune într-un recipient împreună cu cele 8 pahare de apă caldă.
Se lasă la răcit, apoi se adaugă semințele de fenicul și se lasă să stea peste noapte. Se scurg semințele care pot fi consumate pentru un plus de energie.


Infuzie de castravete, lămâie și mentă

Băutura rezultată din aceste trei ingrediente este foarte bogată în vitamina C și este plină de antioxidanți. Castravetele conține foarte multe vitamine și minerale. Coaja sa este foarte bogată în minerale, iar partea interioară conține acid cafeic și vitamina C, compuși foarte benefici pentru reducerea iritațiilor.
 
Lămâia este de asemenea foarte bogată în vitamina C, dar conține și lemonină și flavonoizi foarte benefici pentru sănătatea celulei și pentru detoxifierea organismului. Pe lângă gustul foarte plăcut pe care-l oferă, menta conține și foarte mulți antioxidanți.
Folosiți împreună aceste 3 ingrediente și veți obține o băutură foarte bună și bogată în vitamina C.  

Preparare:
Într-un recipient se pun 2 lămâi, 8 pahare de apă și o jumătate de castravete, tăiat în cubulețe, și câteva frunze de mentă. Se amestecă și se lasă la frigider pentru o noapte.


Un somn mai bun cu apă infuzată cu cireșe, scorțișoară și lămâie

Cireșele conțin melatonină, un compus foarte bun pentru ameliorarea calității somnului. Melatonina se găsește în cantități mai mari în cireșele amare, dar ambele varietăți de cireșe sunt un remediu foarte bun pentru obținerea unui somn de calitate. Cireșele mai conțin și antocianine, compuși cu funcție protectoare pentru inimă.
Scorțișoara este un excelent regulator al nivelului de zahăr din sânge. Iar lămâile asigură o cantitate suficientă de vitamina C, contribuind la o băutură cu un efect antioxidant puternic.
 
Preparare:
Într-un pahar cu apă se pun 2 felii de lămâie, un baton de scorțișoară și câteva cireșe. Este recomandat să fie consumat înainte de culcare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod