20 de sfaturi simple pentru a arde mai multe calorii

Oare putem slabi fara a cumpara alimente dietetice, fara a face sport sau fara a urma niste retete costisitoare de dieta? Bineinteles ca nu, o alimentatie sanatoasa este imperativa, insa nu scrie nicaieri ca trebuie sa urmezi un plan de dieta care contine retete costisitoare. E nevoie de cateva schimbari in stilul tau de viata si vei pierde in greutate, dar vei castiga financiar!

Cum sa arzi mai multe calorii 

1. Mai bine un pahar cu apa decat o gustare. Este cel mai ieftin si mai usor de inlocuit!

2. Redu "avalansa" de mancare din jurul tau! Astfel vei diminua si impulsul de a pofti ceva.

3. Fa ceva care te inspira! O metoda ieftina este de a admira o rochie pe care ai vrea s-o porti si care te-ar putea motiva sa mai slabesti.

4. Fa abuz de condimente! Potrivit unor cercetari realizate la universitatea Kyoto din Japonia, piperul si sosul Tabasco ard 25% din numarul caloriilor.

5. Dormi pentru a slabi! Mai mult somn te va tine departe de mancare. Universitatea din Chicago a descoperit ca metabolismul unei femei se imbunatateste cu pana la 40% daca este suficient de odihnita.

6. Fii cumpatata la cumparaturi! Pentru orice siguranta, fa-ti o lista inainte de a merge la supermarket! Te va ajuta sa iti stapanesti impulsul de a cumpara mai multe.

7. Evita alcoolul, painea si carbohidratii!

8. Invinge-ti poftele culinare nocturne! Cercetatorii au dovedit ca intunericul favorizeaza consumul alimentar. Incearca sa-ti programezi ora de culcare mai devreme. In cazul in care ai o emisiune preferata la o ora tarzie, inregistreaz-o pe caseta!  

9. Nu sari peste micul dejun! Iti ofera necesarul de energie pentru toata ziua.

10. Fii atenta la dulciurile consumate! O bomboana are doar 20 de calorii si efectul este mai lung, pe cand o inghetata are 200 de calorii si o devorezi in 10 minute.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dedy pe 18 Feb 2009, 21:50
    hmmmm

    Mi-am facut o prima impresie destul de bune...cred k trebuie sa incerc fiindca ca si majoritatea fetelor de 13-18 ani ma lupt cu burtica ....

    1
    0

  • Alina pe 22 Ian 2008, 20:07
    Hi!!!!!!!!

    Este super. Trebuie de incercat.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod