Abdomen plat

10 alimente de evitat dacă vrei să ai un abdomen plat

Cu toţii ne dorim să avem un abdomen plat, însă consumul anumitor alimente ne împiedică să-l obţinem cu toate că ţinem dietă sau facem sport.
Descoperă care sunt acestea:

1. Evită băuturile alcoolice

Anumite băuturi alcoolice sunt bogate în calorii, dar nu ele sunt problema aici. Consumul de alcool creşte apetitul şi dă peste cap o parte a creierului care este responsabilă pentru senzaţia de saţietate. Deci, indiferent cât de sătul eşti, când cumperi o bere, mai adaugi ţi şi o gustare pe lângă!

2. Renunţă la băuturile răcoritoare

Dacă vrei neapărat să scapi de grăsimea abdominală, trebuie să te opreşti din a consuma băuturi răcoritoare. Chiar şi cele cu un conţinut caloric scăzut pot încetini metabolismul şi îţi predispune organismul către îngrăşare.


3. Nu cumpăra gumă de mestecat

Atunci când mesteci gumă, creierul şi stomacul primesc semnale să se pregătească de masă. În plus, guma declanşează o supraproducţie de acid gastric, iar ca rezultat ţi se va face foame.

4. Adoptă o dietă săracă în sare

Zahărul şi sarea ar trebui să fie limitate la cantităţi mici, mai ales dacă suferi de hipertensiune arterială. În alte condiţii, sarea poate deveni nocivă pentru sănătatea ta şi, deasemenea, reţine fluidele în corp ceea ce te împiedică să pierzi grăsimea din zona abdomenului.


5. Spune adio fast-food-ului

Nu este niciun secret faptul că fast-food-ul conţine foarte multe calorii care pot crea diverse probleme de sănătate. Dacă nu e suficient de convingător, atunci trebuie să ştii că acest tip de mâncare este responsabil pentru burta de care vrei să scapi.

6. Uită de maioneză

Dacă eşti fan maioneză sau salate care o conţin, trebuie să ştii că acest produs are cel puţin 80% grăsime. Cea mai bună opreţiune este să o înlocuieşti cu piure de legume sau sos de roşii.

7. Spune nu cartofilor pai

Cartofii prăjiţi, la fel ca oricare alte alimente prăjite, lucrează ca un burete care absoarbe grăsimile saturate.
Aceste grăsimi pot afecta funcţia creierului, astfel încât poţi mânca până la 30 de cartofi fără să îţi dai seama.

8. Fără îngheţată

Este destul de evident că alimentele bogate în zahăr se transformă în grăsime abdominală, care este cea mai dăunătoare grăsime din organism.

9. Nu consuma alimente care te balonează

Chiar şi persoanele slabe pot avea burta destul de vizibilă din cauza consumului de alimente care provoacă gaze intestinale. Evită consumul acestora şi adoptă o rutină care îţi va accelera digestia.

10.
Nu ceda în faţa produselor fără zahăr


Alimentele care conţin înlocuitori de zahăr, cum ar fi polialcooli, sunt eficiente doar pentru persoanele cu diabet zaharat. Aceste produse fără zahăr contribuie la creşterea dimensiunii abdomenului tău.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod