6 exerciţii simple pe care le faci acasă în 5 minute

Uneori doar 5 minute de antrenament pot să fie suficiente dacă alegi exerciţiile potrivite. Vezi cât de eficiente sunt aceste 6 exerciţii simple pe care le faci acasă în 5 minute!


Specialiştii susţin că anumite exerciţii fizice pot să te ajute să slăbeşti şi să ai un corp tonifiat mai mult decât ore întregi de alergat. Aceste 6 exerciţii simple pe care le poţi face acasă nu îţi iau mai mult de 5 minute şi trebuie să-ţi găseşti timp pentru ele în rutina zilnică. Chiar dacă nu ai niciun chef să le faci, încearcă să nu te gândeşti la acest lucru, ci pur şi simplu să te apuci de ele!

Credit foto: http://www.lifehack.org

1 din 7

Exerciţiul nr. 1

Este unul dintre cele mai eficiente exerciţii pentru slăbit şi pentru un abdomen tonifiat. Nu este greu, însă trebuie să ai în vedere faptul că atunci când îl execuţi trebuie să păstrezi coloana vertebrală dreaptă. "Câinele cu faţa în jos" este o postură yoga care lucrează foarte bine abdomenul, braţele, picioarele şi te ajută să-ţi corectezi postura spatelui.

Din poziţia sprijin pe braţe şi genunchi se ridică posteriorul în sus, împingând cu putere în mâini (cu degetele foarte bine răsfirate) şi picioare pentru a îndrepta coloana. Dacă tălpile picioarelor nu ating solul nu este nicio problema, trebuie doar să ai grijă să ţii coloana dreaptă, iar dacă simţi nevoia poţi chiar să îndoi puţin genunchii până când ajungi să ai o flexibilitate mai mare.Menţine poziţia timp de trei respiraţii complete.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod