Tocanita

Tocanita de ciuperci portobello

Tocanita de ciuperci portobello

O tocanita care se prepara rapid si care poate fi un excelent fel de mancare principal. Se serveste cu orez salbatic fiert sau piure de cartofi.
Criză: 3 mese pe zi cu 1 euro

Criză: 3 mese pe zi cu 1 euro

Treci printr-o perioadă mai grea sau pur şi simplu te-ai decis că este vremea să faci economii. Îţi poate părea extrem, însă îţi vom demonstra că te poţi hrăni cu doar 1 euro, aproximativ 4,2 lei, pe zi. Iată un exemplu de meniu care te poate ajuta să economiseşti şi, de ce nu,...
Tocăniţă de legume cu afumătură şi brânză

Tocăniţă de legume cu afumătură şi brânză

Tocmai ce au trecut sărbătorile de iarnă şi fiecare dintre noi aşteaptă cu disperare o masă plină de legume şi fructe ca să cureţe puţin stomacul de toate mâncărurile grele consumate în această perioadă.
Mâncărică de primăvară cu leuştean

Mâncărică de primăvară cu leuştean

Ştiu că iarna şi-a intrat cu adevărat în drepturi cel puţin din punct de vedere calendaristic, însă tocmai pentru că în sezonul rece suntem bombardaţi de produse gastronomice grele, ar fi indicat ca, cin când în când, să ne amintim de primăvară şi să ne bucurăm de produsele...
Tocanita cu vinete in stil frantuzesc

Tocanita cu vinete in stil frantuzesc

La origine, mancarea se cheama “Ratatouille”, dar eu nu am inteles de ce! Stiu doar ca este foarte gustoasa.
Retete de mancaruri si fripturi cu carne de miel

Retete de mancaruri si fripturi cu carne de miel

Carnea de miel reprezinta punctul de rezistenta al mesei de Paste si face parte din traditie. Iti propun cateva retete aparte, la care poti folosi fie pulpa, fie coastele, fie antricoatele de miel.