Cum seduci subtil un bărbat, cu şanse sigure de reuşită

Cu cât te chinui mai mult şi depui eforturi supraomeneşti ca să arăţi impecabil cu atât îi vei da senzaţia că eşti cam disperată să-l cucereşti. Găseşte o abordare subtilă!
Ţi s-au cam aprins călcâiele după un băiat/bărbat pe care l-ai cunoscut recent? Ai avut ocazia să vă întâlniţi într-un grup de prieteni, dar şi în privat, astfel că ai constatat că şi el te place? Răbdarea este unul dintre cele mai importante lucruri atunci când vrei să seduci subtil un bărbat. Dar şi câteva alte sfaturi de care trebuie să ţii cont:


Nu-l aborda pe toate căile de comunicare, lasă-l pe el să te caute!


Dacă aţi avut câteva întâlniri pe care le consideri reuşite şi simţi că aţi fost pe aceeaşi lungime de undă nu trebuie să îl cauţi insistent şi să îl abordezi pe toate căile de comunicare pentru a-l determina să te invite la întâlnire. Dacă v-aţi simţit bine împreună şi v-aţi plăcut reciproc este important să ai răbdare, lăsându-l pe el să te abordeze atunci când simte că trebuie să o facă.
Acest lucru îl va intriga şi îşi va dori să te vadă şi să te cunoască mai bine.


Ai încredere în tine, însă nu exagera!


O femeie care se simte sexy şi încrezătoare este foarte atractivă pentru un bărbat, însă trebuie să fii atentă să nu depăşeşti o limită, deoarece atunci această calitate nu mai este deloc apreciată. Lasă-i şi lui puţin spaţiu în viaţa ta ca să te descopere!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod