Lactacyd te invită la concurs! Câştigă unul dintre cele 10 premii oferite de Lactacyd!

Despre frumusețe și igiena intimă

“Frumusetea vine din interior” – auzim peste tot, o citim în cărți, o vedem în prezentări la conferințe motivaționale, o spun părinții sau bunicii în felul lor, ne-o spun prietenii ca pe o încurajare atunci când cred că avem nevoie să auzim asta.

Adevarul este că acționăm tot mai des ca și când “frumusețea vine din exterior”. Ne asigurăm că hainele de pe noi sunt cele mai potrivite și în trend, “furăm” câte o coafură de printr-un tutorial video – ceva rapid, ce putem executa în 5 minute, apelăm la manichiură semipermanentă, ca să trecem cât mai rar pe la salon. Și lista poate continua. Și-n toată această grabă a noastră de zi cu zi, uităm că lucrurile care nu se văd sunt cel puțin la fel de importante ca acelea care se văd.

Ritualul de îngrijire pentru zona intimă este cel puțin la fel de important precum ritualul de a avea un ten perfect. Tocmai de asta există produse special concepute pentru a asigura sănătatea și confortul zonei intime. De peste 60 de ani, Lactacyd se bucură de încrederea a milioane de femei din întreaga lume. Lactacyd are o gamă completă de produse dedicate îngrijirii intime, disponibile atât în farmaciile cât și în hypermarketuri.

De curând, Lactacyd a lansat un noul produs dedicat zonei intime în gama Pharma - Lactacyd Antifungal, recomandat pentru prevenție, dar și ca adjuvant în tratamentul micozelor vulvovaginale. Acesta este un gel pentru igienă intimă cu proprietăți antifungice, care contribuie la ameliorarea simptomelor cauzate de infecțiile vaginale precum mâncărimi, iritații și senzații de arsură. Formula noului produs Lactacyd Antifungal cu pH8, alcalin, ajută la stoparea dezvoltării bacteriilor și a ciupercilor. În plus, aceasta diminuează aciditatea în exces care favorizează dezvoltarea Candidei.

Lactacyd gel pentru igiena intimă Antifungal este un produs testat ginecologic, hipoalergic, care conține agenți antimicotici și extract de gălbenele. Acesta păstrează echilibrul natural al florei vaginale, oferind totodată o senzație de prospețime. Produsul poate fi utilizat pentru a reduce riscul reacțiilor alergice & îl puteți folosi în combinație cu un tratament medical.

Dacă nu ai utilizat până acum produsele de îngrijire intimă Lactacyd, te provocăm să participi la concursul de mai jos pentru a te număra printre cele 10 câștigătoare care vor intra în posesia produselor Lactacyd din gama Pharma, inclusiv noul produs lansat Lactacyd Antifungal.

Participa la concurs in perioada 1 – 31 martie 2017, raspunde printr-un comentariu la intrebarea de mai jos si poti castiga unul dintre cele 10 premii oferite de Lactacyd! Fiecare premiu consta intr-un set cu produse Lactacyd (Lactacyd gel pentru igiena intima Antifungal, Lactacyd Lotiune pentru igiena initma si Lactacyd servetele umede zilnice).

Pentru a putea posta raspunsul trebuie sa fii logata!
Click aici Pentru a intra in contul tau

Întrebare:

Pentru a te inscrie in concurs te invităm să ne răspunzi în comentarii cu “da” sau “nu” la întrebarea: “Te-ai confruntat până acum cu o infecție în zona intimă?"

Regulament concurs

  • 1. Pentru a putea participa la concurs, utilizatorii trebuie să aibă cont pe www.eva.ro şi să completeze toate câmpurile din profil. Participă la concurs utilizatorii care au postat un comentariu în pagina concursului.
  • 2. Concursul se desfășoară în perioada 1 martie- 31 martie 2017.
  • 3. Extragerea câştigătorilor este efectuată automat cu ajutorul calculatorului, în data de 31 martie 2017.
  • 4. Numele câştigătoarelor vor fi afişate pe site. Pentru a intra în posesia premiului, te rugăm să ne trimiţi un e-mail cu numele tău, copie după cartea de identitate, numărul de telefon şi adresa completă, la adresa concurs@eva.ro, specificând care este premiul câştigat şi data afişării pe site.
  • 5. Emailul trebuie trimis de pe adresa de email folosită în crearea contului pe site-ul www.eva.ro.
  • 6. Prin participarea la concurs, utilizatorul este de acord să primească pe mail informări ulterioare de la partenerii eva.ro.
  • 7. Realizarea de conturi multiple se consideră fraudă şi atrage după sine eliminarea din concurs.
  • 8. Orice tentativă considerată frauduloasă de către administratorii site-ului atrage după sine anularea oricărui premiu câştigat.
  • 9. iMedia nu îşi asumă obligaţia pentru conţinutul uploadat (imagine sau text) de useri în cadrul concursului.
  • 10. Dacă în termen de 10 zile lucrătoare de la dată afişării pe site câștigătorea nu-şi revendică premiul, acesta va fi anulat.
  • 11. Condiţiile de validare: câştigătorul să fie cetăţean român şi să aibă minim 18 ani împliniţi.
  • 12. Un câştigător nu poate revendică mai mult de un premiu.
  • 13. Nu se acordă contravaloarea premiului în bani.
;