Castiga una dintre cele 3 carti, Epoca ratiunii, oferite de Editura Herald!

» Vezi castigatorii

 

Epoca ratiunii - O incursiune in spatiul gandirii critice

 

Editura Herald si A.S.U.R (Asociatia Secular Umanistă din Romania) au placerea de a va invita joi, 16 martie, ora 18:30, la Libraria Seneca Anticafe (Str. Arhitect Ion Mincu, nr.1, Bucuresti), la evenimentul de lansare a cartii „Epoca ratiunii” de Thomas Paine, titlu publicat in colectia Cogito.

 

Thomas Paine (1737 – 1809) a fost un activist politic, filosof, teoretician politic si revolutionar anglo-american.

 

Presarand textul cu intrebari retorice si repetitii, Paine isi incurajeaza cititorul sa completeze in mod independent perspectivele si argumentele pe care le prezinta, deoarece autorul nu doreste sa isi impuna propriile credinte. Fiind o carte universalista, „Epoca ratiunii” sustine existenta religiei naturale si pune in discutie structura intregii religii organizate. Epoca ratiunii” ne indeamna sa il cautam pe Dumnezeu de unii singuri, acolo unde se manifesta el cel mai limpede: lumea naturala.

 

Va propunem, asadar, o intalnire foarte interesanta pe marginea unui subiect pe cat de generos, pe atat de incitant pentru publicul cititor, alaturi de invitatii speciali: Ion Bogdan Lefter (scriitor, critic literar, analist cultural si politic), Valentin Sava (presedinte Asociatia pentru Dezvoltare Intelectuala si Personala) si Monica Belitoiu (director executiv A.S.U.R.). Mai multe detalii despre eveniment pe pagina de facebook.

 

 

Participa la concurs in perioada 14 - 18 martie si poti castiga una dintre cele 3 carti, Epoca ratiunii, oferite de Editura Herald.

Raspunde la urmatoarea intrebare:
Cand are locevenimentul de lansare a cartii „Epoca ratiunii” de Thomas Paine?

Da, sunt de acord cu termenii si conditiile
;