Castiga una dintre cele 6 lustre oferite de MagiaLuminii.ro!

» Vezi castigatorii

Magia Luminii este marca Neon Lighting, unul dintre cei mai mari furnizori de produse si solutii de iluminat din Romania. Infiintata in 1991, compania Neon Lighting continuta sa fie printre cele mai dinamice firme de pe piata, comercializand o gama de peste 10.000 de modele de corpuri de iluminat.

 

 

Avand in vedere ca iluminatul interior si exterior a devenit o componenta importanta de design al spatiilor private si publice, magazinul online MagiaLuminii.ro va propune o gama larga de produse electrice: corpuri de iluminat pentru interior si exterior, surse de iluminat, aparataj electric, cabluri si accesorii, materiale electrice diverse, care pot fi achizitionate online.

 

 

Aducem in atentia dumneavoasta tendintele principale promovate de catre creatorii de corpuri de iluminat si de catre designerii de specialitate. Aici veti putea gasi design-ul Organic, stilul Scandinavian, stilul Rustic-Luxos, Modern-Retro, Kitsch-Chic sau Clasic. De asemenea, putem oferi consultanta de specialitate asigurata de reprezentantii nostri in domeniul electric si design. Marcile comercializate ofera un nivel ridicat al calitatii produselor noastre electrice si ajuta la imbunatatirea solutiilor disponibile pe piata din Romania.

 

 

Prin Magia Luminii, dorim sa oferim clientilor posibilitatea de a alege produsele dorite intr-un mod eficient, rapid si confortabil. Suntem mereu alaturi de clientii nostri in magazinele de specialitate, hipermarketuri, magazine proprii precum si pe www.magialuminii.ro.  Vino in lumea luminilor, esti la un click distanta de lustra ta preferata!

 

 

Participa la concurs in perioada 30 iunie - 31 iulie, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga una dintre cele 6 lustre oferite de MagiaLuminii.ro

 

Raspunde la urmatoarea intrebare:
In ce an a fost infiintata compania Neon Lighting?

Da, sunt de acord cu termenii si conditiile
;