Vinurile premium AVINCIS

Avincis, producător local de vinuri premium din 2010, își extinde rețeaua de distribuție la nivel național, prin parteneriate încheiate cu peste 160 de puncte de vânzare din București și din țară. Vinurile sunt produse de Crama Avincis pe domeniul viticol Vila Dobrușa situat în Drăgășani, renumită podgorie viticolă din zona subcarpatică, aflată în apropierea mânăstirilor din nordul Olteniei, și sunt distribuite exclusiv în sectorul HORECA și în magazine specializate.
Domeniul Vila Dobrușa, unde iau naștere vinurile Avincis, este o podgorie de familie ce datează din anul 1905, aparținând Cristianei și lui Valeriu Stoica.

Vinurile Avincis acoperă o selecție variată, de la vinul alb (Crâmpoșie Selecționată, Cuvée Petit – Sauvignon Blanc, Cuvée Amélie – Tămâioasă Românească & Muscat Ottonel, Muscat Ottonel & Sauvignon Blanc, Fetească Regală & Pinot Gris, Domnul de Rouă în Alb) până la cel roze și roșu (Cabernet Sauvignon, Cuvée Andrei - Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir şi Domnul de Rouă în Roşu).

Pe Domeniul Vila Dobrușa, pasionații de vinuri pot vizita crama – proiectată de arhitectul Alexandru Beldiman, care se remarcă prin arhitectura modernă și inedită, pot lua parte la degustări de vinuri și la evenimente exclusiviste.
De asemenea, infrastructura vitivinicolă este perfectă și pentru evenimente corporatiste, teambuilding-uri sau întâlniri de afaceri, dispunând de o capacitate de cazare de 28 de locuri, în camere duble ultramoderne.

AVINCIS este simbolul renașterii vinurilor românești, sub semnul tradiției și modernității, o întoarcere la origini, dar în același timp o privire spre viitor. Crama Avincis, de pe Domeniul Vila Dobrușa din Drăgășani, a fost inaugurată în iunie 2011, an în care a și început producția primelor vinuri.

Vinurile sunt disponibile exclusiv în restaurante și magazine specializate din Alba, Arad, București, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Deva, Iași, Miercurea Ciuc, Piatra Neamț, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Timișoara.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod