Vegeta Twist Naturella

Dacă nu vrei să mergi la restaurant de Valentine’s Day, pregătește-i chiar tu iubitului o cină romantică, pe care să n-o uite prea curând. Poate că nu ai o înclinație specială înspre arta culinară, dar dacă ții cont de câteva sfaturi, vei avea o seară perfectă, iar sufletul tău pereche va aprecia cu siguranță efortul.                    

În primul rând acordă atenție prezentării, care îți garantează jumătate din reușita serii. Camera în care îi oferi cina iubitului tău ar trebui să fie luminată difuz, pentru o atmosferă mai intimă.

Dă frâu liber imaginaţiei şi alege o faţă de masă roşie sau în culoarea voastră preferată. Folosește veselă simplă, renunță la şervețelele de hârtie în favoarea celor din material textil și pune alături de masă o frapieră în care să ții băuturile la rece. În mijlocul mesei poți așeza un bol de sticlă cu câteva flori simple. Nici lumânările nu trebuie să lipsească, dar ai grijă să nu fie parfumate, pentru că altfel pot influenţa mirosul mâncării.                                                    
      
Încearcă un preparat simplu, hrănitor și stimulant.
Cina în doi de Ziua Îndrăgostiţilor nu este momentul cel mai potrivit pentru a aborda rețete noi. Nu există nimic mai stresant decât o bucătăreasa care se ridică de nenumărate ori de la masă ca să verifice mâncarea. Poți incerca o rețetă de pui la cuptor, care nu presupune mult timp sau efort. Nu trebuie decât să speli puiul și să îl usuci cu un șervețel de bucătărie, să încălzești cuptorul la 200 °C, apoi să adaugi amestecul de condimente Vegeta Twist pentru pui și să-l dai la copt timp de o oră.
Servește-l cu o garnitură de cartofi, căreia îi poți îmbogăți gustul cu Vegeta Twist Naturella. Condimentele sunt indispensabile pentru cina de Valentine’s, deoarece ajută la eliminarea endorfinelor și stimulează terminațiile nervoase.  

              
Alege cu grijă vinul, care nu poate fi trecut cu vederea pentru o astfel de ocazie. Carnea de pui se asociază de obicei cu vinuri albe, seci sau demiseci. Știi că ai ales perfect atunci când vinul evidențiază un aspect al mâncării, iar mâncarea subliniază o calitate a vinului.

Este esențial ca vinul și mâncarea să se completeze reciproc, mai ales că poți să gătești cu același vin pe care îl servești la masă. Dacă nu ești sigură în privința vinului pe care să-l alegi, șampania este o opțiune cu care nu vei da greș.       

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod