Tefal Infiny Press Revolution dezlantuie o explozie de arome contopite intr-un pahar de soare de iarna!

Iti doresti un storcator revolutionar, care sa extraga sucul si vitaminele din fructe fara a face risipa? Infiny Press Revolution de la Tefal este dispozitivul care extrage cu pana la 35% mai mult suc*. Cu Tehnologia de Presare a Fructelor poti obtine sucuri mai gustoase si cu beneficii pentru sanatate: cu pana la 30% mai multa vitamina C* si cu pana la 75% mai multi antioxidanti*.

Daca esti adeptul unui mod de viata sanatos si consumi fructe si legume din belsug pentru a te energiza, ar trebui sa afli ca Tefal Infiny Press Revolution stoarce tot ce este mai bun din fruct.
Aparatul beneficiaza de 2 filtre pentru suc de fructe si legume, dar iti pune la dispozitie si o carte de retete care te va inspira sa prepari cele mai delicioase si sanatoase sucuri. In plus, este silentios si usor de folosit, iar componentele sale pot fi curatate in masina de spalat vase.

Cu Tefal Infiny Press Revolution, ai parte de cele mai delicioase sucuri ale caror gusturi iti vor aduce zambetul pe buze si aroma zilelor insorite de vara, chiar si in timpul iernii. Revolutionar, simplu si distractiv, ingeniosul storcator iti permite sa prepari foarte usor sucuri proaspete, cremoase si sa realizezi o multime de retete pentru o explozie de arome.

Astfel, poti apela cu incredere la cartea de retete ce se afla in cutia produsului, iar pentru momentele friguroase si terne alege o reteta potrivita, cum ar fi “Soare de iarna”.

Ai nevoie de 5 pere, 4 mandarine, 2 mango si jumatate de lamaie.
Daca vrei ceva mai aromat, poti folosi si lime in loc de lamaie. Curata fructele si stoarce-le cu ajutorul lui Tefal Infiny Press Revolution si bucura-te de gustul senzational neprelucrat, care iti va insori zilele reci de iarna. Poti pastra cateva bucati de mango pentru a decora paharul cu sucul aromat si astfel sigur ti se va mai stinge dorul de vara si de dezmierdarea soarelui.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod