Tefal Easy Soup – pentru rețete delicioase în doi pași

Vrei relaxare și delicii culinare care să îți seducă papilele gustative, dar care să îți completeze dieta, indiferent de sezon? Vrei să te bucuri de preparate delicioase fără să stai prea mult în bucătărie? Pentru tine, Tefal a creat Easy Soup – primul blender cu funcție de gătire, care nu are nevoie de prea multe indicații, ci doar de ingredientele necesare și să-i spui ce să pregătească: dorința ta, comanda lui!
Tefal Easy Soup te ajută ca în două mișcări – selectarea programului (din 4 programe de gătit automate) și START – să obții ușor și rapid (de la 4 la 25 de minute, în funcție de preparat) supe, compoturi și diferite amestecuri delicioase. Mai simplu de atât nu se poate! Poți să-l consideri pe Easy Soup, duhul din blender care îți îndeplinește orice comandă, la apăsarea unui singur buton. Gătește și amestecă preparate calde: supe (cremă sau cu bucăți), piure de fructe și sosuri.
Amestecă preparate reci ca un blender: smoothie-uri, milkshake-uri și aluaturi pentru prăjituri sau clătite. Cu alte cuvinte, te ajuta sa pregătesti un meniu întreg! În plus, până și spălarea lui e rapidă și ușoară, fiind prevăzut cu un program automat de curățare.

Cum ar fi să pregătești pentru familia sau prietenii tăi o masă delicioasă, care să cuprindă o savuroasă supă cremă de dovleac, un piure de castane, un smoothie cu banană și un milkshake cu căpșuni? Sună spectaculos, nu-i așa? Pare complicat, dar e atât de simplu de realizat, dacă ai Easy Soup de la Tefal! Doar pui ingredientele în Easy Soup, selectezi programul și el se ocupă de tot.
Mai mult, dacă vrei ca supa să fie caldă când invitații tăi ajung la masă, Easy Soup deține și funcția de păstrare la cald de 40 minute și datorită izolației termice externe, efectul este prelungit.

Easy Soup gătește și amestecă 100% automat, ușor și rapid. Avantajos e că poți pregăti o dată, un preparat pentru cel puțin patru persoane, având capacitatea recipientului de 1,2 L.

Ce preparate ai vrea să îți pregătească? Supă cremă, supă cu bucățele, compot, sosuri pentru paste, Gazpacho, smoothie sau milkshake? Ca să te poți bucura de versatilitatea blenderului cu funcție de gătire, la achiziționarea Easy Soup, vei primi și o carte cu 30 de rețete împărțite în 5 categorii: supe de vară, supe de iarnă, compot, smoothie și desert.
Încearcă-le și cu siguranță, în scurt timp vei improviza rețete spectaculoase, adaptate stilului tău de viață.

Tefal Easy Soup pentru preparate delicioase în mai puțin de 25 de minute. Pentru că papilele tale gustative au nevoie de o vacanță delicioasă!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod