Secretul dulce din camara Raureni

Cel mai așteptat moment după masa în familie este, cu siguranță, desertul. Dacă toamna aceasta nu ai avut răgaz să pregătești dulcele atât de iubit de cei dragi, Râureni are soluția perfectă pentru tine: 14 sortimente de dulceață pregatite după retete autentice, cu o tradiție veche de peste 40 ani.

Fie că vrei să alegi un dulce sănătos pentru familia ta, fie că vrei să fii mereu pregatită să-ți tratezi invitații cu ceva delicios, dulceața Râureni este soluția perfectă.

Este delicată, parfumată și are două ingrediente esențiale – fructe suculente, bine coapte, provenite din surse certificate și zahar fin, de calitate superioară. Dulceața se poate servi simplă sau se poate folosi la prajitura favorită, pentru un gust desavârșit.

Dintre cele 14 sortimente de dulceață, cu siguranță vei găsi mai multe pe placul tău și al familiei. Poți alege dintre dulceața de vișine, gutui, coacăze, afine, caise, căpșuni, cireșe, cireșe amare, mure, nuci verzi, struguri, trandafiri, portocale sau zmeură.

Dulceața nu este singurul tău ”aliat” de la Râureni în această iarnă.

Poți să-ți mai umpli cămara cu nenumarate sortimente de murături sau produse gata preparate precum: zacuscă, ghiveci, mâncare de fasole, toate preparate folosind legume românesti.

Fabrica Râureni, cu o tradiţie de peste 40 ani în domeniu, are peste 90 de sortimente diferite, de la conserve din fructe şi legume, dulceţuri, gemuri, compoturi, murături, bulion, zarzavat de ciorbe, semipreparate, până la oţet, sirop şi suc natural concentrat de mere.

Din 1968, anul ȋn care a fost ȋnființată, fabrica  Râureni a acumulat o experienţa solidă ȋn tehnicile de procesare folosite ȋn prepararea și conservarea fructelor și legumelor, consolidându-și de-a lungul timpului expertiza și secretele profesionale.

Ȋn 2008, fabrica Râureni a fost preluată de compania Annabella care a ȋnvestit ȋn modernizarea liniei de producţie pentru asigurarea unui grad ȋnalt de calitate și ȋn dotarea fabricii cu linii tehnologice noi și depozite frigorifice moderne.

Materia primă provenita din fermele legumicole și plantațiile din Romania - de la furnizori de ȋncredere - este supusă unor proceduri riguroase de verificare calitativă. Aproximativ 30% din materia primă folosită ȋn producţie este furnizată de serele și plantaţiile grupului de firme din care face parte Râureni.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod