Săptămâna Franceză revine la Lidl – transformă fiecare masă într-o experiență culinară inedită, plină de rafinament

Din 29 septembrie, deliciile celei mai renumite bucătării ale lumii se întorc la Lidl în Săptămâna Franceză. Lasă-te sedus de brânzeturi nobile, deserturi fine, produse de patiserie autentice și vinuri atent selecționate. Transformă mesele simple în experiențe culinare inedite, pline de rafinament, gust și savoare.
Considerată un punct de referință pentru arta culinară, bucătăria franțuzească este definită de eleganță, ingrediente de calitate și multă răbdare. Descoperă în Săptămâna Franceză la Lidl secretele rafinamentului culinar. Răsfață-te cu produsele marcă proprie „Duc De Coeur” și savurează alături de acestea un vin bine ales.

Poți pregăti un platou cu brânzeturi franțuzești variate. Brânza Petit Livarot (14.99 lei), Munster (9.99 lei), Brie (17.99 lei), Brique (9.99 lei) și specialitățile franțuzești de brânză (12.99 lei) vor oferi un plus de rafinament meniului servit.  Asociază-le și un vin atent selecționat.
Mmmm...c’est si bon!

Cu gândul la o plimbare matinală în Le Jardin des Tuileries și la savoarea unui croissant cu unt pregătit în patiseriile vestite ale Parisului, îți poți începe diminețile obișnuite de toamnă. La Lidl, vei găsi o parte din acest răsfăț. Croissantul  gustos cu unt (0.99 lei), brioșa Chinois (11.99 lei), mini melcișorii (6.99 lei), fursecurile cu unt (6.99 lei), macarons (19.99 lei) sau prăjitura franțuzească (9.99 lei) sunt doar câteva dintre bunătățile care îți vor face ziua mai frumoasă.

Fiecare masă ar trebui să fie specială! Pregătește un meniu inedit care să cuprindă melci în stil burgund (12.99 lei), scoici Saint-Jacques în cochilie (16.99 lei), salam franțuzesc cu nuci sau alune (17.99 lei), șuncă Bayonne (9.99 lei) sau tarta Quiche Lorraine (9.99 lei).
La desert, nu uita de tartele cu brânză și afine (9.99 lei) sau cele în stil alsacian (8.99 lei). În plus, pune pe masă un brandy delicat și fructat – Marc de Champagne (39.99 lei) și vestitul Cidru de Normandia (9.99 lei).

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod