Royal Canin lansează hrana specială pentru pisicile senioare, cu vârsta de peste 12 ani

Royal Canin România, importator de hrană pentru câini și pisici, își extinde portofoliul cu un nou sortiment, Ageing +12, dedicat nevoilor speciale ale pisicii senioare, cu vârsta de peste 12 ani.   

O pisică senioară, în vârstă de peste 12 de ani, are nevoie de o îngrijire diferită, pe măsură ce semnele îmbătrânirii devin tot mai evidente: alocă mai mult timp somnului, întâmpină greutăți în urcarea și coborârea scărilor, preferă să stea mai mult singură, se joacă mai puțin sau are un apetit redus.
În această etapă a vieții, pisica senioară poate întâmpina probleme de deplasare, uneori confuzie și dezorientare, probleme cu pielea care înseamnă apariția mătreții, pierdere în greutate și probleme renale.   

De aceea, pisica cu vârsta peste 12 ani are nevoie de o hrană specială și nutrimente de o calitate excelentă și ușor de digerat, perfect adaptate vârstei ei.

În acest sens, Nutriția Sănătoasă Royal Canin se concentrează pe schimbările ce apar la nivel fiziologic, precum și pe cele la nivel de metabolism, mult încetinit.

Pentru a ajuta organismul pisicii să facă față acestor modificări, să funcționeze în parametrii normali și să-și mențină starea de sănătate, hrana Royal Canin Ageing +12 conține un complex specific de nutrienți care ajută la combaterea îmbătrânirii celulare.
"Complexul Healthy Ageing" este o combinație patentată de antioxidanți și polifenoli din ceai verde, îmbogățită cu licopen.

Hrana specială pentru pisicile cu vârsta peste 12 ani conține, de asemenea, un aminoacid specific, L-triptofan, cunoscut pentru proprietățile sale de stimulare a funcțiilor cognitive ale pisicii.

Lupta împotriva pierderii în greutate este susținută prin conținutul ridicat de energie, iar  stimularea apetitului prin rețeta deosebit de palatabilă și textura specială a crochetelor.
Conținutului adaptat de fosfor ajută la menținerea sănătății funcției renale.

Produsul Ageing +12, adaptat special nevoilor etapei de seniorat, vine cu o crochetă inovatoare. Ușor de mestecat și cu o textură dublă, crocantă la exterior și fină în interior, stimulează apetitul scăzut al pisicilor senioare.

Produsul Royal Canin Ageing +12 se găsește la retailerii specializați, în pet shop-uri, farmacii și clinici veterinare, începând cu data de 29 septembrie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod