Romanii care petrec Revelionul in tara pleaca apoi in vacante exotice

Romanii care au ales sa-si petreaca Revelionul in tara nu renunta la ideea unei vacante exotice in mijlocul iernii. Primele vacante propuse pentru anul 2016 au destinatii exotice, fiind lansate special pentru turistii care nu reusesc sa plece din tara in perioada sarbatorilor de iarna.
Paralela 45 a introdus pentru acestia un nou charter cu destinatia Mauritius, cu plecare pe 3 ianuarie 2016.

Reprezentantii Paralela 45 preconizeaza o crestere a interesului romanilor in anul urmator pentru Insula din Paradis, asa cum a fost denumita Mauritius. Cei care achizitioneaza vacante la inceput de an pun pe primul loc in motivatia de alegere destinatiile exotice, lasand aspectul financiar pe plan secund.

Lunile decembrie – februarie reprezinta sezonul de varf in Mauritius, temperaturile in timpul zilei incadrandu-se intre 30 si 35oC, iar noaptea intre 25 si 30oC.
Destinatia devine asadar ideala pentru turistii care vor o vacanta cu mult soare chiar in mijlocul iernii. Plajele cu palmieri, nisipul alb-galbui, vegetatia luxurianta si apele turcoaz pentru care este recunoscuta insula sunt la mare cautare printre romani.

Primul charter al anului 2016 cu destinatia Mauritius are plecarea pe 3 ianuarie si este un sejur de 7 nopti cazare la hoteluri de 4* si 5* cu zbor direct, cursa charter cu compania TAROM. Sejurul include transferurile aeroport-hotel-aeroport si asistenta turistica in limba romana, iar costul unei astfel de vacante incepe de la 1378 de euro pentru o persoana.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod