Revelion la Vila Alpin, in statiunea Straja

Statiunea Straja, din judeţul Hunedoara, situată la o altitudine de 1.445 de metri, in inima muntilor Valcan, ii asteapta pe turistii care vor sa petreaca Ssrbstorile de iarna la munte cu oferte tentante.
Un loc de-a dreptul mirific unde sunt amenajate 12 partii de schi, fiecare echipată cu instalaţie de transport pe cablu (teleschi).

Vila Alpin Straja, amplasată între cele două partii cu nocturnă, a pregatit pentru revelion, in perioada 28 decembrie-3 ianuarie 2015, pachete de 4 sau 5 nopti la pretul de 1.300 si, respectiv, 1.600 de lei de persoana. Sunt incluse cazarea in camera dubla, trei mese pe zi si masa festiva.

Frumoasele  sarbatori de Craciun de la Vila Alpin vin cu o opferta de nerefuzat in perioada 24-27 decembrie! Doar 600 de lei de persoana, pret ce include trei nopti cazare in camera dubla, trei mese pe zi si cina festiva.
Rezervari se pot face la telefoanele: 0723 596059, 0723 028436 sau pe www.alpinstraja.ro.

Facilitati: restaurant propriu cu mancaruri traditionale, centru de inchirieri echipament sportive, centrala termica si apa calda permanent, restaurant, bar - 70 locuri, sala de conferinta - 60 locuri, internet wireless.

La cerere se pot organiza activitati de:rafting, tiroliana, escalada, paint ball, activitati speo. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod