Reţete gustoase, pe placul tuturor din familie

Fiecare mamă are reţeta ei specială, îndrăgită de toată familia, care-i iese de fiecare dată perfect. Cartofi, şniţele, prăjituri delicioase sau ciorbe la fel de gustoase ca ale mamei sau bunicii – ţi-ai dori să le poţi pregăti pe toate extrem de uşor?

Cititoarele eva.ro au descoperit cum pot să gătească orice îşi doresc din carte lor de bucate, fără griji şi rapid, cu un gust delicios, de fiecare dată.

Iată ce spun ele despre Philips Multicooker, aparatul de gătit multifuncţional care a devenit micul lor ajutor de bucătar:

Anca Barbu îţi recomandă să pregăteşti o omletă delicioasă din 4 ouă. „Se pune uleiul în oala aparatului, setăm funcţia BOIL  pentru 8 minute, apoi se călesc puţin mezelurile, se adaugă ouăle bătute puţin, apoi pe deasupra se pun bucăţelele de brânză şi  se închide capacul aparatului.

Veţi obţine cea mai pufoasă omleta şi deloc uleioasă. În plus, uleiul rămâne în oală, nu se îmbiba în omletă. Philips Multicooker este un aparat bun, uşor de folosit, necesar mai ales când nu ai prea mult timp de stat în bucătărie şi doreşti să găseşti mâncarea gata (şi caldă) când vii acasă”, poveşteşte câştigătoarea Philips Multicooker.

„Am pregătit şniţele din piept de pui cu cartofi piure, spaghete carbonara, ciorbă cu cartofi, griş cu lapte, tocăniţă cu legume şi dovlecei şi pilaf! Acest aparat de gătit minunat m-a ajutat deja enorm să scutesc şi timp şi energie proprie.
Mâncarea s-a făcut uşor şi a fost gustoasă de fiecare dată, chiar şi când a fost doar reîncălzită. Până acum am utilizat, din multitudinea de funcţii disponibile, funcţiile : „fry” (prăjire), „boil” (fierbere), „stew” (program pentru tocane şi spaghete) şi „reheat” (reîncălzire). Abia aştept să pun la încercare şi celelalte funcţii interesante! Nu a fost nevoie să îmi risipesc din puţinele clipe şi forţe proprii, dimpotrivă, am făcut şi alte lucruri în acelaşi timp, deci pentru mine e un plus mare faptul că am şi câştigat timp, care este atât de preţios în zilele noastre, pline de activităţi de tot felul şi probleme rezolvate pe fugă, iar liniştea de acasa e de multe ori cu adevărat o relaxare atunci când ştii că face altcineva treburile în locul tău! ”
, spune Cristina Pneciuc, câştigătoarea concursului Philips Multicooker.


Indiferent de ce bunătăţi ai poftă, le poţi pregăti pe toate extrem de uşor cu ajutorul noului aparat de gătit multifuncţional Philips Multicooker.

Cu 12 programe de gătit şi 22 de setări de temperatură, poţi să găteşti preparatele preferate indiferent că vrei să le fierbi, să le prăjeşti, să le coci, să le găteşti la aburi sau prin înăbuşire.

Încearcă şi tu reţetele propuse de Philips şi citeşte mai multe despre Philips Multicooker pe http://www.cooker.philips.ro/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod