Relaxare prin organizare cu noua colecție ergonomică SMART, de la CERSANIT

ROVESE ROMÂNIA lansează SMART, de la CERSANIT, noua colecție ergonomică de obiecte sanitare și mobilier, gândită să folosească eficient fiecare spațiu din baie.
Bazată pe conceptul “Relaxare prin organizare”, colecția ergonomică SMART, de la CERSANIT, conține modele de căzi cu dulap integrat în mască, dulapuri cu organizatoare și sisteme de depozitare, dar și o oglindă extensibilă cu raft, toate acestea permițând o depozitare practică a obiectelor, astfel încât să fie la îndemână, dar niciodată la vedere. Designul inovativ și modern face ca fiecare produs să fie conceput pentru a permite utilizarea băii într-un mod cât mai facil și eficient, transformând momentele petrecute în baie în adevărate clipe de relaxare.

Colecția SMART, de la CERSANIT, se adresează persoanelor pentru care ordinea în baie
reprezintă o prioritate și care își doresc un spațiu bine organizat, în care sa se simtă confortabil, având la îndemană toate produsele cosmetice și accesoriile de baie.

Disponibilă în diferite dimensiuni și în două culori, alb universal și gri elegant, noua colecție SMART, de la CERSANIT, cuprinde mai multe modele de căzi, cu o margine lată, confortabilă și trei dulapuri modulare rabatante, integrate în mască, pentru obiectele de toaletă şi accesorii.

Unul dintre produsele inovative ale colecției este oglinda extensibilă SMART, care creează o experiență zilnică inedită datorită sistemului de extensie în față, ce oferă un confort și o precizie
deosebite.

Din colecția ergonomică SMART, de la CERSANIT mai fac parte și un coș pentru rufe pe roți cu rezistență mare la greutate, având și rol de scaun, ușor de manevrat, dar și dulapuri organizate
astfel încât să poată depozita atât obiectele mici din baie, cât și obiectele mari în compartimente special amenajate.
Dulapurile pentru lavoar sunt realizate pentru forma clasică a lavoarului CARINA şi pentru forma modernă a lavoarului COMO. În plus, sistemul de compartimente intuitive al dulapului suspendat poate fi configurat pentru păstrarea în ordine a obiectelor cosmetice mici.
Plecând de la necesitatea depozitării obiectelor voluminoase, coloana SMART, de la CERSANIT este compartimentată astfel încât să permită și păstrarea produselor mari, precum setul de mop și găleată.

Toată colecţia SMART, de la CERSANIT este dotată cu un mecanism de deschidere/închidere prin apăsare, ce permite găsirea rapidă a obiectelor dorite printr-un simplu gest.

Colecția ergonomică SMART, de la CERSANIT, este disponibilă în magazinele partenere din toată ţara.
Informații despre aceasta se găsesc și pe site-ul www.cersanit.ro, dar și pe pagina de Facebook www.facebook.com/CERSANIT
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod