Red Angus Steakhouse de 5 ani împreună

Au pariat pe carnea de vită și au acum un business de succes. În doar 5 ani, un restaurant autentic american din Capitală a ajuns în topul preferințelor amatorilor de carne și burgeri de vită premium. În perioada următoare, urmăresc extinderea la nivel național.

În 2010, restaurantul a pornit cu o investiție de peste 500 de mii de euro. A reușit ca în următorul an să înregistreze o cifră de afaceri de peste 300 de mii de euro. Cel mai bun an de până acum a fost 2014, cu o cifră de afaceri de peste 600 de mii de euro.

Pe lună se vând, în medie,  peste 1.000 de burgeri și 1.500 de steakuri, cu o creştere remarcabilă în sezonul rece. Valoarea bonului mediu în restaurant este de 110 lei.

Echipa Red Angus Steakhouse sărbătorește 5 ani cu o serie de surprize: un meniu aniversar și un concurs pentru gurmanzi, intitulat „Cel mai STEAK”, prin care aceștia pot câștiga o masă pentru întreaga familie și o zi în bucătărie, alături de chef Nicolae Costache, care le va dezvălui din secrete. La final de an, oaspeții se pot bucura de o petrecere într-o atmosferă extraordinară, pe acorduri live, cu un meniu de calitate.



Restaurantul Red Angus Steakhouse se află pe strada Franceză nr. 56 (Centrul Istoric). Promovează un stil de viaţă sănătos, care are la bază carnea de vită certificată premium, adusă din Australia şi Uruguay.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod