Răsfață-te cu multe bunătăți în cadrul Săptămânii Italiene la Lidl!

Din 1 iunie, la Lidl poţi găsi o varietate de produse care îţi vor aduce mai aproape gusturile şi aromele pe care le poţi savura doar călătorind prin însorita Italie.
Vara începe la Lidl cu deliciile culinare ale Săptămânii Italiene venite chiar de sub soarele fierbinte al Italiei

Cine a vizitat măcar o dată Italia, cu siguranţă a rămas impresionat de multitudinea de preparate specifice acestor locuri şi de aromele lor inconfundabile. Lidl a reunit toate aceste gusturi în produsele brandului „Italiamo” care îţi pun la dispoziţie tot ce ai nevoie pentru o masă în stil tradiţional italienesc.

Pentru aperitiv, pregăteşte niste bruschete (3.77 lei) la care poţi adăuga preparatele pentru bruschete în diverse sortimente (5.55 lei).
Încearcă şi aperitivele pane în diverse sortimente (6.44 lei), pateul din măsline (7.77 lei) sau nuggets de pui cu roşii şi mozzarella.

Atunci când spui Italia, te gândeşti imediat la pastele savuroase pe care italienii le pregătesc adăugând delicioasele sosuri de roşii, brânză sau pesto. La Lidl, poţi opta pentru fettuccine cu ou şi spanac (7.77 lei), pastele cu spanac (5.88 lei), spaghettoni (4.88 lei), pastele trottole tricolore (4.77 lei) sau tagliatelle proaspete (3.88 lei).
Oferă savoare pastelor adâugând sosurile în diverse sortimente (7.77 lei), sosurile în stil italienesc (9.33 lei) sau tradiţionalul sos de roşii cu busuioc (4.44 lei). Dacă vrei să încerci un preparat mai extravagant, pregăteşte o lasagna delicioasă cu foile speciale cu ou (5.88 lei).


Pizza, un alt preparat emblematic al Italiei, te aşteaptă în oferta Săptămânii Italiene la Lidl. Fie că alegi pizza Quattro Formaggi (9.77 lei) sau pizza Prosciutto-Formaggio (9.77 lei), cu siguranţă vor fi apreciate de invitaţii pe care îi ai la masă.

Un desert delicios nu poate lipsi dintr-un meniu italienesc.
Savurează un tiramisu (5.55 lei), un profiterol (5.55 lei) sau îngheţata cu aromă de cafea (4.77 lei) ori vanilie, Tartufo (7.77 lei). În magazinele Lidl poţi găsi şi foietaj cu glazură de caise (3.99 lei), biscuiţi umpluţi cu ciocolată (7.77 lei), praline (9.77 lei) sau croissante cu cremă de caise sau cacao (9.77 lei).

Începe vara cum nu se poate mai bine cu savuroasele produse din Săptămâna Italiană de la Lidl!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod