Rasfat si ingrijire BIO pentru bebelusul tau, cu OleoLiniment de la NATESSANCE BEBE®

Protejeaza si are grija de pielea uscata: Formula naturala pe baza de ulei de masline, Laptele de curatare surgras Natessance curata cu blandete pielea bebelusului, inclusiv zonele cu pliuri. Previne si diminueaza roseata, datorita bazei sale - cu ulei de masline si de floarea soarelui - si de solutie saturata de hidroxid de calciu.
Protejeaza si are grija de pielea uscata:  Formula naturala pe baza de ulei de masline, Laptele de curatare surgras Natessance curata cu blandete pielea bebelusului, inclusiv zonele cu pliuri. Previne si diminueaza roseata, datorita bazei sale - cu ulei de masline si de floarea soarelui - si de solutie saturata de hidroxid de calciu. Este ideal pentru pielea extrem de fină şi de sensibilă a bebeluşului, având o formulă lejeră, BIO, fara parfum, fara parabeni, fara sulfati, fara PEG, fara alcool etilic, fara uleiuri minerale (parafina), fara silicon.
Testat sub control dermatologic.


Mod de utilizare: In momentul in care i se schimba scutecul, se aplica produsul, cu ajutorul unui servetel din bumbac, pentru a curata delicat pielea bebelusului. Contine agenti alcalini. Datorita continutului sau bogat in ulei, un film uleios se poate forma la suprafata, in recipient. Este suficient sa se agite recipientul inainte de folosire, pentru a obtine o emulsie delicata si hranitoare.

LAPTE DE CURATARE GRAS BIO, «OleoLiniment» NATESSANCE BEBE® cu ulei de masline, 500ml, 49 lei in Farmaciile BELLADONNA.
Sau profită de preţurile speciale pe baza cardului de fidelitate BELLADONNA şi achiziţioneaza-l cu doar 46,55 lei !
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod