Produsele oficiale adidas UEFA Champions League sunt disponibile în avanpremieră în rețeaua Carrefour

In ultimii 30 de ani, adidas a sărbătorit cele mai importante evenimente de fotbal din lume prin lansarea unor parfumuri în ediţie limitată şi produse de îngrijire corporală create împreună cu sportivii. Ca o aniversare a acestor 30 de ani, adidas a făcut echipă cu cea mai importantă şi prestigioasă competiție de cluburi de fotbal din lume, UEFA Champions League, pentru care lansează prima gamă de îngrijire în ediţie limitată.
Până la finele lunii august, produsele sunt disponibile în avanpremieră în rețeaua hypermarketurilor Carrefour. In perioada 28-31 august, achiziționarea produselor adidas UEFA Champions League va fi rasplatită cu premii speciale constând în produse promoționale sau chiar bilete la meciuri din competiția cu același nume.

Parfumul din gamă, în ediţie limitată, este construit în jurul notelor de lămâie, cashmeran şi vanilie. Notele de top includ lămâia, lavanda şi frunzele de violetă, fiind urmate de notele de mijloc care dezvăluie arome de salvie, măr verde şi cashmeran.
Vanilia, patchouli şi muşchiul de copac sunt notele de bază ale parfumului.

 

Noua gamă de produse prezentă în Carrefour include:

·         Deo spray 150ml

·         Apă de toaletă 100ml

·         After shave 100ml

·         Stick 51g

·         Gel de duș 400ml
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod