Pregătește-te de Halloween cu produsele Lidl

Începe pregătirile pentru Halloween! Din 23 octombrie, la Lidl vei găsi toate produsele necesare pentru a crea atmosfera specifică acestei sărbători. Măști și costume „înfricoșătoare”, decorațiuni, dulciuri și preparate culinare care respectă tematica de Halloween, toate te așteaptă în magazinele Lidl din toată țara.

Începe pregătirile din timp și organizează o petrecere de „groază”! Decorează casa cu articolele din setul creativ de Halloween (19.99 lei/set), folosește cuști de Halloween și decorațiuni în formă de păianjeni sau lilieci (21.99 lei/set).  De asemenea, poți alege setul de lumânări (14.99 lei), decorațiunile gonflabile (7.99 lei) sau abțibildurile cu sunete (24.99 lei) – toate cu tematică de Halloween.

Costumează-te în vrăjitoare, Dracula sau alt personaj înfricoșător! La Lidl vei găsi o gamă variată de costume de diferite forme și mărimi, atât pentru tine, cât și pentru copii.
În plus, poți să îți accesorizezi costumația cu insigne cu LED (7.99 lei) și cu o pălărie (8.99 lei).

Masa trebuie să respecte și ea tematica de Halloween. Așa că, alege chifteluțe (8.99 lei) și cașcaval (4.99 lei), ambele cu dovleac. De asemenea, poți încerca și salamul cu semințe de dovleac (4.99 lei) sau Halloween nugets din piept de pui (11.99 lei). Pe lângă preparatele culinare servite, foloseşte pahare de plastic (2,99 lei/set), farfurii de carton (4,99 lei/set) şi şerveţele (3,99 lei/set), toate cu motive de Halloween.

Ca să respecți tradiția, trebuie să te asiguri că ai suficiente dulciuri pentru invitați.
Alege bomboane de ciocolată (4.99 lei), desertul din spumă de zahăr (5.99 lei) sau bomboane gumate „Dracula” (4.99 lei) și dă startul petrecerii.

Cu Lidl, alegi înțelept tot ce este necesar pentru o petrecere de Halloween reușită! 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod