Pink & Blue sărbătorește Halloween-ul cu noua colecție românească de costume tematice

Sărbătoarea de Halloween se apropie, iar Pink & Blue, singura galerie multibrand care prezintă colecții pentru copii special create de designeri și producători români, prezintă o colecție tematică, dedicată acestei zile.

Pentru a-i introduce pe cei mici în lumea basmelor, Pink & Blue vă invită să luați parte la sărbătoarea de Halloween, alături de o colecție de produse dedicate, ce dă naștere unor personaje inedite, iubite de copiii de toate vârstele.

Colecția specială de Halloween continuă seria programelor de susținere și promovare a creațiilor românești și oferă micuților oportunitatea de a lua parte cu grație și stil la un adevărat bal mascat cu ocazia acestei sărbători.

„Pentru că ne gândim întotdeauna la nevoile celor mici, costumele de carnaval sunt lucrate manual, cu dăruire și cea mai mare atenție la detalii, pentru a le oferi lejeritate dar si spectaculozitate pentru aceste momente speciale”, a declarat administratorul Pink & Blue, Gabriela Alexandrescu.

Fetițele și băieții se pot costuma în rochița Contesei Întunericului, în costumul Contelui Dracula, în vrăjitoare, drăcușoare, piratul Jack, cavaleri Jedi sau luptători Ninja, fantomă, costum de liliac, pisică sau dovleac, asortate, de asemenea, cu accesoriile corespunzătoare fiecărui tip de costum în parte.

Din dorința de a le oferi părinților o gamă cât mai variată de costume pentru această sărbătoare, ținutele fabricate in Romania pot fi lucrate în regim de comandă, pentru orice măsură și pot fi personalizate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod