Oliver Munn accesoriul mamicilor din generatia Y

Filosofia din spatele baby wrapurilor si a ring slingurilor este una extrem de frumoasa si emotionanta.  Se spune ca nevoia copiilor de a fi tinuti in brate este la fel de reala ca foamea si somnul.

"Mi-am cumparat primul wrap inca din timpul sarcinii si l-am iubit inca din prima clipa. Pentru ideea pe care o promoveaza. Pentru bonding-ul  pe care il creaza intre parinte si copil. Venirea pe lume a unui copil reprezinta pentru generatia noastra primul pas catre maturitate. Generatia noastra de parinti are un spirit aparte de a creste copiii; pare ca am invatat din greselile parintilor nostri, suntem dedicati faptului ca vrem sa crestem oameni extraordinari, si ne luam ”jobul” in serios.
Oliver Munn a aparut din nevoia mea ca parinte. De a purta ceva care ma reprezinta, care se potriveste ca un accesoriu lipsa in garderoba. Iar piata existenta ofera un concept bun cu o executie dezamagitoare, cum spune publicitarul. Motiv pentru care nu se bucura de atentia cuvenita in industria de fashion." - povesteste Raluca Hanganu, owner Oliver Munn.

Prima colectie Oliver Munn este din matase raw din India, in si bumbac organic. E o linie basic tocmai pentru a putea fi usor de accesorizat.
Ce aduce in plus este calitatea materialelor, atentia la detalii si colectia special creata pentru barbati.   Observatia generala este ca barbatii au o oarecare reticenta a in a purta wrapuri, crezand ca asta e o treaba de mama. Apoi odata ce il poarta, il poarta cu mandrie, asa ca ne-am gandit sa ii incurajam.

Oliver Munn nu isi propune sa reinventeze baby wrapul sau ring sling-ul, ci doar sa ofere o alternativa din materiale pretioase. Ce isi propune in schimb, Oliver Munn este atraga atentia asupra frumusetii lucrurilor simple… cum ar fi copilaria.
Mamicile din viata mea au fost cucerite, Oliver Munn este cadoul ideal. Mai multe detalii pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/olivermunnco?fref=ts
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod