Noul parfum DSQUARED2 WILD explorează dorințele bărbaților moderni!

WILD este un nou capitol în povestea parfumurilor Dsquared2 care explorează conexiunile barbatului cu universul natural și urban ce îl înconjoară.
Acest concept enigmatic și covertibil face parte din ADN-ul casei Dsquared2: liberatea bărbatului de a-și exprima propria senzualitate și cele mai ascunse dorințe.

Modern și sigur pe sine, acest bărbat acționează și joacă dupa paradigmele vieții moderne și ale societății urbane.

Cu toate acestea, existența sa zilnică se adaptează spiritului său rebel, bine ascuns în interior. Este condus de dorința de a obține propria libertate, ce îl atrage asemenea unui magnet și îl conduce într-un loc în care este, în final, liber.

PARFUMUL: PASIUNE SĂLBATICĂ

Un parfum copleșitor care anuntă un spirit liber și sălbatic.

O CURSĂ NEAȘTEPTATĂ

Dintr-o dată încăperea se umple cu prospețimea aromatică a florii de Santolina, cu tonuri vibrante și îndraznețe de Rășină.

CĂLĂTORIE LIBERĂ

Notele intense și memorabile de rășina Opoponax se mixează cu accentele moderne de ambră vegetală și exprimă virilitate, putere și forță.

DEZLĂNȚUIE PASIUNEA

Senzualitatea Ambrei Vegetale exprimă o alură plină de personalitate. Combinată cu notele primare și profunde de Humus, acest parfum evocă cele mai neașteptate descoperiri.

Pentru noi parfumul reprezintă o conexiune emoțională cu ceea ce suntem, acesta dezvăluie o dorință ascunsă sau un vis, de aceea conceptul parfumului Wild are o legătură intrinsecă cu noi și cu ideologia casei Dsquared2. Expresia autentică a sinelui este de a trăi o libertate completă a ceea ce comunicăm și a ceea ce gândim – acest concept este facinant, mai ales în societatea de astăzi ” Dean and Dan Caten, Dsquared2. Noul parfum Dsquared2 WILD este disponibil in magazine incepand din luna octombrie.

DSQUARED WILD 50ml – 248lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod