Noul Ariel „Pudră” Lichidă

Pentru 8 din 10 femei din România, spălarea hainelor este un proces îndelungat, care implică folosirea unor produse speciale pentru îndepărtarea petelor înainte de spălare, potrivit unui studiu realizat de Ariel în 2014.
Cercetarea, care analizează stilul de viață al femeilor din mai multe țări din Europa de Est, arată că 55% dintre femeile din România consideră ca hainele sunt mai bine îngrijite cu ajutorul unui detergent lichid, in timp ce 43% au mai mare încredere în detergentul pudră pentru a îndepărta petele. Pentru că garderobele consumatoarelor din România fac loc tot mai multor combinații surprinzătoare de materiale, care au nevoie de o curățare completă, Ariel lansează Ariel „Pudră” Lichidă, care îmbină puterea de îndepărtare a petelor a detergentului pudră cu beneficiile unui detergent lichid.

Același studiu arată că 55% dintre participante preferă cea mai nouă tehnologie pentru spălarea hainelor.
Stilul de viață alert al femeilor din România reclamă soluții eficiente pentru rezolvarea sarcinilor de zi cu zi, de aceea noul Ariel, cu formula Deep Clean Complex, este prevăzut cu un capac pentru dozarea și aplicarea direct pe pată, prevăzut cu niste lamele abrazive care conduc detergentul în interiorul fibrei înlăturând rapid orice pată.


Ioana Ciolacu, fashion designer: „Dacă pentru podium ma concentrez pe aspectul hainelor, atunci când ele ajung în magazine, trebuie să ma gandesc foarte bine la siluetă, croială, dar mai ales la material și durabilitate.
Ca designer, am nevoie de un produs pe care să îl pot recomanda cu încredere pentru îngrijirea hainelor pe care le creez. Noul Ariel este produsul potrivit pentru complexitatea unei garderobe actuale și care este pregătit să facă față provocărilor de mâine.”

Chef Sorin Bontea: „De la instrumente și tehnici noi în bucătărie la inovații pentru o imagine impecabilă, căutăm mereu detalii care să ne ajute să facem față unei lumi mereu în schimbare. Ariel “Pudră” Lichidă este aliatul de care aveam nevoie.”

Formula Deep Clean Complex

Evoluția rapidă a tehnologiei a devenit deja un fenomen comun, iar în modă, „inovația” este cuvântul - cheie în fiecare sezon.
Materiale care până de curând erau doar experimentale se găsesc acum pe rafturile magazinelor, iar formulele de îngrijire cunoscute trebuie să se adapteze la diversitatea noilor materiale. Pentru a aduce la un loc cele mai bune rezultate în îngrjirea și curățarea hainelor, experții P&G au dezvoltat formula DEEP CLEAN COMPLEX, un amestec de enzime, polimeri și agenți puternici care aduc impuritățile la suprafață. Acest complex atacă petele dificile sau de grăsime, dar fără a fi dur cu hainele tale, având astfel capacitatea de a îndepărta cele mai dificile pete în timp ce protejează fibrele materialelor, culorile, printurile și contrastele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod