METAXA lansează o ediție limitată, METAXA DEEPER ROOTS

METAXA lansează o ediție limitată a sticlei de METAXA 5 stele, METAXA DEEPER ROOTS.

Designul îmbină ingenios elemente vizuale din istoria Metaxa cu imagini inspirate din podgoriile de la marea Egee și cu emblema Metaxa, imaginea războinicului de la Salamina.

METAXA își onorează astfel fanii cu o ediție de colecție. Designul transmite cu succes specificul de ‘’ediție limitată’’ și îi sporește potențialul valoric, transformând ambalajul într-o soluție perfectă pentru un cadou.

Designul a fost premiat anul acesta cu distincția Silver A Design Award la Gala A’Design de la Milano, pentru portretizarea grafică a ‘’rădăcinilor’’ brandului METAXA și a conexiunii cu soiul de struguri Muscat.

Soluția de design a fost premiată pentru simplitate, grafica reușind să transmită o întreagă filosofie în imagini, folosind elemente simple și o schemă de culori câștigătoare.

Ediția limitată METAXA DEEPER ROOTS este disponibilă în 2 variante, sleeve și cutie de carton.

Varianta sleeve elimină nevoia unei cutii de cadou produsă din carton, eficientizează volumul, greutatea, energia consumată și nu în ultimul rând, ajută la obținerea unui impact mai mic asupra mediului prin folosirea unui număr mai redus de materii prime.
Ambalajul prezintă avantajele vizuale ale unui gift pack și în același timp permite licorii de culoarea chihlimbarului să fie văzută prin banda transparentă a logo-ului vertical de pe recipient.

METAXA DEEPER ROOTS este cea mai recentă ediție limitată a sticlei de METAXA 5 STELE și este disponibilă în România începând cu luna octombrie 2014.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod